Φτηνή προπαγάνδα από έναν Δήμαρχο σε πανικό – αποσύνθεση – Του Κώστα Πρεβέντη

2 1.631

«Νέο Παραλήρημα  του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων»

Ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση έκανε το σημερινό δελτίο τύπου του Δημάρχου κ. Αλέκου,που δυστυχώς για μια ακόμη φορά φαίνεται – το έχει κάνει ήδη και στο παρελθόν αρκετές φορές- να επικροτεί και να καθιερώνει  νέα ήθη ,τακτικές και μεθόδους πολιτικής επικοινωνίας!!!

Πραγματικά θλιβερή η εικόνα του δημάρχου,να κουνάει το δάχτυλό του ,στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης,απλά επειδή του ασκείται κριτική!!!

Αγαπητοί συνδημότες,

Ο κ. Δήμαρχος σε μια πραγματική έκρηξη απαξίωσης, σε μια μόνιμη πλέον κατάσταση ανασφάλειας , εμφανίζεται να μιλά,για μια ακόμη φορά ,άκρως υποτιμητικά ,στα όρια του…επιλήψιμου, για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιλέγοντας έτσι έναν « επικοινωνιακό πόλεμο»,με ψέματα και συκοφαντίες,αγνοώντας πως παίζεται το   « παιχνίδι της επικοινωνίας».

« Επικίνδυνη ανευθυνότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης βάπτισε την παρέμβασή του ,καταχωρώντας του  άγνοια λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, και χαρακτηρίζοντάς τον ακατάλληλο να διαχειριστεί οτιδήποτε σοβαρό αφορά αυτόν τον τόπο, ανίδιο,άσχετο και επικίνδυνο!!

( Υπενθυμίζω και την απίστευτη φράση του παρελθόντος ,από το στόμα του για τον τότε επικεφαλής της παράταξης « Δύναμη Ευθύνης» ,αείμνηστο κ. Σινάνη ( Α Δ Ι Σ Τ Α Κ Τ Ο Σ)!!!

Κύριε Δήμαρχε,

Αλήθεια ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να χλευάζετε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ;

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να εκστομίζετε τόσο προσβλητικά σχόλια γι’αυτόν;

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ακυρώνετε ,με αναφορές εμπάθειας και μικροψυχίας, τις ικανότητες  και την επάρκειά του ;

( Σημειολογικά να αναφέρω πως η τακτική « λάσπης στον ανεμιστήρα» ξέρετε πολλές φορές …επειδή ο ανεμιστήρας είναι περίεργο μηχάνημα και γυρίζει γύρω,γύρω……).

Κύριε Δήμαρχε ,

Αντιλαμβάνομαι ότι ο πανικός ,η ηττοπάθεια ,η φυγή και η λάσπη είναι ο χειρότερός σας φίλος!!

Σας παρακαλώ όμως, δείξτε λίγη αυτοδιοικητική αξιοπρέπεια. Μην συνεχίζετε να σπέρνετε ανέμους ,γιατί λογικό είναι να θερίσετε θύελλες! Και μην ξεχνάτε πως η ώρα του θερισμού πλησιάζει!!! Ο κατήφορος και ο πανικός έχουν ημερομηνία λήξης τη 31η του Δεκέμβρη του 2023!!!

Άλλωστε οι δημότες είθιστε πάντα να επιβραβεύουν την σοβαρότητα ,την προσπάθεια ,την εντιμότητα,τον σχεδιασμό ,την αποτελεσματικότητα και την προσφορά!!!

Ειλικρινά κάνω έκκληση να απολογηθείτε στον λαό του Δήμου Μετεώρων:

 1. Για την αδυναμία ολοκλήρωσης των δρομολογημένων έργων της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
 2. Για την αδυναμία εκτέλεσης έστω και μικρών τεχνικών έργων.
 3. Για την αδυναμία βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.
 4. Για την ανυπαρξία οραματικής στρατηγικής,   και

 

Μετά ψάξτε για φαντάσματα μήπως και σώσετε ότι έχει απομείνει-αν έχει απομείνει κάτι- από την υστεροφημία της διοίκησης σας.

 

Αγαπητοί συνδημότες,

Ας μην επιτρέψουμε άλλο την υποτίμηση της νοημοσύνης μας. Απλά θέλω κλείνοντας να θέσω ένα ,κατ’ουσίαν ρητορικό ερώτημα: Τα πρόσωπα που μας διοικούν ,είναι αντάξια των ευθυνών που εμείς οι δημότες τους έχουμε αναθέσει;;;;;;;;;

 

Υ.Γ. Η προσπάθεια στροφής του ενδιαφέροντος της  κοινής γνώμης ,σε μια «γερασμένη» και απαξιωμένη τακτική επικοινωνίας και νοοτροπίας,φέρνει πάντα τα αντίθετα αποτελέσματα,απλά γιατί πλέον οι δημότες

ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ!!!

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗΣ

« Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΣ»,

( Χαρακτηρισμός Δημάρχου!!! Τυχαία;)

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
2 Σχόλια
 1. Πεζοδρομιάκιας λέει

  Ευτυχώς που είχαμε μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, και η αίθουσα που διεξήχθη το δημοτικό συμβούλιο κλιματίζετε….

 2. Speedy Gonzales λέει

  ¨ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ!!!”
  Τότε γιατί όλοι επιμένετε να μοιράζετε σανό

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.