Φρίντα Στεργίου – Ευχαριστήριο σε όλους για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας ευχαριστεί για τρίτη συνεχή χρονιά το ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” για το πρόγραμμα του Future Library:

0 274

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας ευχαριστεί για τρίτη συνεχή χρονιά το ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” για το πρόγραμμα του Future Library:

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας ευχαριστεί για τρίτη συνεχή χρονιά το ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” για το πρόγραμμα του Future Library: καλοκαιρινή εκστρατεία με θέμα “Ό,τι κι αν σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο.

Oι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις Βιβλιοθήκες.” Οι αντίθετοι κόσμοι του άσπρου και του μαύρου, του καλού και του κακού, του παλιού και του καινούριου.

Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε από τις 15 Ιουνίου ως τις 15 Σεπτεμβρίου στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με απόλυτη επιτυχία.

Οι μικροί μας φίλοι γνώρισαν τις έννοιες των αντιθέσεων και περιπλανήθηκαν, πειραματίστηκαν, προβληματίστηκαν μέσα από αυτές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές – εθελόντριες καθώς και την εξωτερική μας συνεργάτιδα που βοήθησαν με τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους και την αγάπη τους για τα παιδιά να υλοποιηθούν οι 25 εκδηλώσεις μας. Ευχαριστώ τους κυρίους Κομποδιέτα Γεώργιο, Λιόλιο Κωνσταντίνο, Νάκας Θεόδωρος και τις κυρίες Βάλια Στεργιώτη, Κουτσουλιάρη Όλγα, Μαχιά Βασιλική, Βολτυράκη Νίκη, Κώτσια Μαρία, Σιάχου Ελένη, Τούλα Ευαγγελία, Γκόνη Κατερίνα-Ελευθερία, Κοκοράβα Σουλτάνα, Μπλετσογιάννη Φώφη, Ρίζου Μαρία, Τσιόμπα Ελένη, Χούθη Μαρία, Φίνου Ελένη.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Παύλο Μπαλογιάννη για την αμέριστη βοήθειά του και το ζαχαροπλαστείο “Δρούγκας” για τα γλυκά που προσέφερε στην λήξη του προγράμματός μας.

Ευχαριστώ τα Μ.Μ.Ε. που πάντοτε είναι δίπλα μας και μας βοηθούν στο έργο μας.
Σας ευχαριστώ όλους.

Υπεύθυνη Βιβλιοθήκης
Φρίντα Στεργίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.