Φραστική επίθεση σε Τσίπρα από πρόσωπο των συλλαλητηρίων στο αεροπλάνο

0 410

Η Γεωργία Μπιτάκου, η δημοσιογράφος που πρωτοστάτησε στη διοργάνωση των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία, «πέτυχε» τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στο αεροπλάνο και αφού έστησε την κάμερά της τον πλησίασε για να τον αποκαλέσει «προδότη».

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η Γεωργία Μπιτάκου, πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα και τον ρώτησε αν γνωρίζει τον Καραβίτη. «Κάτι μου λέει, αλλά…», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας.
«Α, κάτι σας λέει. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», είπε στη συνέχεια η Γεωργία Μπιτάκου και εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.
«Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή. Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά.
Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς», είπε στον Αλέξη Τσίπρα.
Η ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απομάκρυνε διακριτικά τη Γεωργία Μπιτάκου, από το σημείο όπου κάθονταν ο Αλέξης Τσίπρας και η Έφη Αχτσιόγλου, με την ίδια να εξακολουθεί να φωνάζει: «κατέστρεψε τη χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος».

TheCaller.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.