Φώτης Καραθανάσης: Η ήρεμη δύναμη στην Καλαμπάκα

0 458

Μια από τις ισχυρές υποψηφιότητες του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ του Λευτέρη Αβραμόπουλου είναι αναμφίβολα ο συμπολίτης μας Φώτης Καραθανάσης.

Ο Φώτης Καραθανάσης, νυν Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Καλαμπάκας είναι ο άνθρωπος με ενασχόληση από το 2014 στην τοπική πολιτική σκηνή, γνώστης των θεμάτων της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων, με στοχευμένες τοποθετήσεις στα προβλήματα του τόπου μέσα από το Τοπικό Συμβούλιο.

Ο ίδιος επαγγελματίας – στον χώρο της εστίαση – με συμμετοχή για αρκετά χρόνια στο ερασιτεχνικό τοπικό ποδόσφαιρο, μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας, απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΤΕΙ Καβάλας, έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για την περιοχή μας με προτάσεις για τις ανάγκες του τόπου.

Ο Φώτης Καραθανάσης, με φρέσκες ιδέες, εντιμότητα, ευγένεια και χαμηλούς τόνους συνεχίζει τις καθημερινές επαφές του, επικοινωνώντας τις ιδέες και τους λόγους που διεκδικεί την ψήφο μας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων μαζί με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr