Φώτης Καψάλης: «Οι πολίτες πρέπει να λάβουν την πολιτική στα χέρια τους και να μην περιμένουν παθητικά τη λύση»

0 641

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να πάρουν την πολιτική στα χέρια τους και να μην περιμένουν παθητικά τη λύση να έρθει από κάποιους άλλους, εάν και κάποτε, απευθύνει ο συνδημότης υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με το Βολτ Ελλάδας μέσω της συμμαχίας «Πράσινο & Μωβ», Φώτης Καψάλης.

Ο 31χρονος Οιχαλιώτης στην καταγωγή, υποψήφιος βουλευτής, με πλούτο γνώσεων και ιδεών, ζητά την στήριξη των Τρικαλινών, δηλώνοντας μεταξύ των άλλων ότι τα παραδοσιακά εθνικά κόμματα, ακόμη κι όταν έχουν καλές προθέσεις, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της εποχής μας.

«Είναι αρχηγοκεντρικά, συχνά οικογενειοκρατούμενα και βασισμένα σε ιδέες του παρελθόντος. Όμως πολλά από τα σημερινά προβλήματα δεν έχουν σύνορα και φυσικά δε γίνεται να αντιμετωπιστούν μόνο σε εθνικό επίπεδο. Η κλιματική αλλαγή, το μεταναστευτικό, η ορατή απειλή για την παγκόσμια ειρήνη, απαιτούν τη συνεργασία όλων των λαών πάνω σε νέες βάσεις.Ο πανευρωπαϊκός άξονας του Βολτ εξασφαλίζει ότι αυτές οι προκλήσεις θα αντιμετωπιστούν με ενιαίο σχέδιο», αναφέρει ο Φώτης Καψάλης.

Ο υποψήφιος βουλευτής εμφανίζεται υπέρμαχος ενός κράτους κοσμικού και ευέλικτου, αρωγό και όχι  μόνο καθημερινό εμπόδιο, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που μονίμως φορτώνονται στις επόμενες γενιές.

 

https://www.instagram.com/fotis.kapsalis/

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.