Φώτης Καψάλης: Δυναμικό πέρασμα από Υπηρεσίες της Φαρκαδόνας

0 751

Στην περιοχή της Φαρκαδόνας περιόδευσε το πρωί της Τρίτης, ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της συμμαχίας «Πράσινων και Μωβ», Φώτης Καψάλης. Ο Οιχαλιώτης στην καταγωγή, υποψήφιος βουλευτής, ξεκίνησε τον κύκλο επισκέψεων από το Κέντρο Κοινότητας Φαρκαδόνας, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσει με το προσωπικό, αναπτύσσοντας ένα γόνιμο διάλογο για τα προβλήματα κοινωνικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζουν πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο 31χρονος υποψήφιος στην συνέχεια είχε την ευκαιρία να περάσεις τις πύλες του Δημοτικού Καταστήματος Φαρκαδόνας, έχοντας συναντήσεις με τον δήμαρχο Φαρκαδόνας, Σπύρο Αγναντή και τους αντιδήμάρχους κ.κ. Γιάννη Γεωργολόπουλο και Βαγγέλη Κοσμά.

Κατά την συνάντηση αντάλλαξε απόψεις που σχετίζονται με την Τοπική Αυτοδιοικηση, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, καταθέτοντας ταυτόχρονα τις απόψεις του Βολτ Ελλάδος και της συμμαχίας «Πράσινων και Μωβ» και αναφέροντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι και παραμένει η φωνή των πολιτών, ένα ζωντανό και δημιουργικό κύτταρο συμμετοχής, πρωτοβουλιών και δράσεων των τοπικών κοινωνιών.

«Η χώρα μας έχει ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα διοικητικής αναδιάρθρωσης και αποκέντρωσης, με στόχο την οικονομική αυτοτέλεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πάνω από όλα, την εξυπηρέτηση των πολιτών.», σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής.

Ο Φώτης Καψάλης δέχτηκε τις ευχές του δημάρχου και των αντιδημάρχων για τον αγώνα που ξεκίνησε και συνεχίζει.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του Φώτη Καψάλη αποτέλεσε το ΚΕΠ Φαρκαδόνας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με υπαλλήλους ενώ στην συνέχεια επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή κ. Ανδρέα Παπαγεωργίου και το προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό.

Ο υποψήφιος βουλευτής υπεραμύνθηκε της βελτίωσης του συστήματος υγείας σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, ειδικά σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που συνεισφέρει τα μέγιστα στις τοπικές κοινωνίες.

Τέλος ο Φώτης Καψάλης, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Φαρκαδόνας, Θάνο Κούτσικο, όπου ανταλλάχτηκαν απόψεις σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και σε προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.