Φιλοζωικός Σύλλογος Καλαμπάκας “Η ΣΤΕΓΗ” – Επιστολή Διαμαρτυρίας – Καταγγελία

0 956

Σε συνέχεια του εγγράφου που αποστείλαμε και κοινοποιήθηκε σε ολους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες, οι οποιοι εγιναν αποδέκτες μέχρι και τη Δευτερα 3 Φεβρουαρίου παρότι δεν ειμαστε υποχρεωμενοι φροντίζαμε τα εν λόγω αναφοράς αδέσποτα αφου κανείς υπεύθυνος ουδέποτε ενδιαφέρθηκε γι αυτά.

Επίσης η Δημοτική αρχή ξαφνικά απροκάλυπτα και χωρις καμία προειδοποίηση διέκοψε τη παροχη επιπλέον του ήμισυ της ποσότητας τροφής για πολλοστή φορά δημιουργώντας πρόβλημα υγείας και ψυχολογικό στα ζωα και εμάς.

Οφείλουμε να κάνουμε γνωστό ότι κατα την τελευταία εβδομάδα:

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε οτι επιληφθηκε της κατάστασης κι εδωσε τις απαραίτητες οδηγίες εντολές στην αρμόδια προϊσταμένη χωρίς κάποια εξέλιξη.

Το Σάββατο 29 Φεβρ.έγινε επίσης έκκληση μέσω Ραδιοφωνικού σταθμού και του Γιδα Σωτηρίου εντεταλμένου του Δημάρχου για προμήθεια τροφής αλλα πάλι υπήρξε ΠΛΗΡΗ ΑΠΆΘΕΙΑ..με αποτέλεσμα να ειναι χωρις τροφή 4 ημέρες.

Ερώτηση αφελούς προς παντός υπευθύνου:

Γιατί δεν συττίζετε και δεν παρέχετε οτι είστε υποχρεωμένοι, έστω σε αυτά τουλάχιστον που διαλαλειτε ότι είναι ΔΙΚΑ ΣΑΣ?

Αξιοσημείωτο ειναι επίσης οτι ο Νεοιδρυθεν Σύλλογος ΦΥ.ΣΙ.ΚΑ. ειναι ενήμερος της κατάστασης χωρίς ομως να προβεί σε καμία ενέργεια μεσω των εθελοντων του μεχρι κι αυτη τη στιγμή .

Επισης λόγω των θέσεων που κατέχει στη Πενταμελή Επιτροπή και το Συνεργείο Περισυλλογής δεν ανταποκρίνεται αυτων,με αποτέλεσμα οι δημοτες να καλούν προς βοηθεια και λυση τη ΣΤΕΓΗ για εγκατελειμένα ή άρρωστα.

ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ…ΣΉΜΕΡΑ ΤΙ ? ? ?

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr