Φιλοζωικός Σύλλογος Η ΣΤΕΓΗ – Λυπούμαστε….

0 611

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ διότι κάθε φορά που θ αποκαλύπτουμε ότι έχει σχέση με την ευζωία και τη κακο-διαχείριση των αδέσποτων απο το Δήμο,ο ίδιος βρίσκει συμπαραστάτες και ταυτόχρονα “τιμωρεί”τ αδέσποτα που ακόμη βρίσκονται στο χώρο μας λές κι αυτά είναι παρείσακτα και δεν είναι του Δήμου Μετεώρων.

Λυπούμαστε γιατί κάθε φορά που “συμβαίνε騔 κάτι ασχολούνται μόνο με συγκεκριμένα αδέσποτα κλείνοντας τ αυτιά στις φωνές των άλλων και είναι κρίμα γιατί κάναμε τόσα πολλά για όλα τ αδέσποτα αδιακρίτως 8 χρόνια τώρα με όποιο κόστος να είναι κέρδος του Δήμου.

Στο μόνο λοιπόν που μπορεί ακόμη και μας “εκδικείται” η Δημοτική Αρχή άμεσα ή έμμεσα είναι η προμήθεια της ζωοτροφής αφού δε παρέχουν έτσι κι αλλιώς τίποτε άλλο από την ανάληψη των καθηκόντων τους άλλοτε με περικοπές και άλλοτε να μη προμηθεύουν καθόλου.

Αν ήταν μικρός ο αριθμός των ζώων -κάτι που ευελπιστούμε να πετύχουμε σύντομα -να είστε σίγουροι δε θα ενοχλούσαμε κανέναν.

Δεν ζείτε την αγωνία και όποια κατάσταση παρά μόνο όταν αποκαλύπτεται χωρίς μετά να τη παρακολουθείτε και αυτό είναι επιβεβαιωμένο.

Λυπούμαστε γιατί στηρίζετε μια Δημοτική Αρχή που από ευαίσθητη που δήλωνε θέλει πλέον τα ζώα φυλακισμένα,και σίγουρα δε θα είμαστε εκεί για να βλέπουμε πως θ αυξάνεται ο αριθμός των φυλακισμένων καθως συμβάλλετε και σ αυτο.

Δεν λυπούμαστε που τυγχάνουμε άνισης αντιμετώπισης,αυτό αποδεικνύει και αναδεικνύει τη διαφορά.

Να σας ενημερώσουμε ότι τα περισσότερα αδέσποτα του Κυνοκομείου που μεταφέρθηκαν,η Στεγη τα έχει κουράρει,αλλά ποιος νοιάστηκε να ρωτήσει έστω το ιστορικό κάποιου?

Μέχρι και η ονομαστική λίστα αποκρύπτεται.
Να είστε σίγουροι ότι ξαφνικά θα μείνετε πάλι μόνοι σας.
Δικαιολογίες δεν θα υπάρχουν.

Η Στέγη θα συνεχίσει να παρέχει οτι υποσχέθηκε σ αυτές τις ψυχές που κάποιοι τις βλέπουν ως απλά έπιπλα που βέβαια και αυτά κάποια στιγμή θέλουν συντήρηση.

Θα είμαστε πλέον πιο προσεκτικοί με όποιον στο μέλλον “συνεργαστούμε”.
Όσοι έχουν ασχοληθεί πραγματικά με τ αδέσποτα,καταλαβαίνουν.

Δεν τα εγκαταλείψαμε ποτέ και να επανέρθουμε καθώς είμαστε παρών από το πρώτο καταγεγραμμένο αδέσποτο σκύλο με αρ.τσιπ 9001182000759579 όνομα Τζώρτζης που μαζί με τη Ζωή αρ.τσιπ.900182000759577 επανατοποθετήθηκαν το 2014 ΑΣΤΕΙΡΩΤΑ και χωρίς απόφαση πενταμελούς,με τη μόνη διαφορά τότε ο Κος Αλέκος να είναι Σύμβουλος.

Ευχόμαστε σε όσους είναι κοντά στη Δημοτική Αρχή τα καλύτερα αποτελέσματα τα οποία είναι μονόδρομος να φέρουν.

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ διότι κάθε φορά που θ αποκαλύπτουμε ότι έχει σχέση με την ευζωία και τη κακο-διαχείριση των αδέσποτων απο το…

Δημοσιεύτηκε από Φιλοζωικός Σύλλογος Καλαμπάκας – “Η Στέγη” στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.