Φίλης: Μένουμε στην εξουσία, γιατί ο λαός μας θέλει στην εξουσία

«Δημοκρατική παρέμβαση» χαρακτηρίζει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, σε συνέντευξή του στο Βήμα, τις κυβερνητικές αντιδράσεις κατά του κινήματος «Παραιτηθείτε»,

0 119

«Δημοκρατική παρέμβαση» χαρακτηρίζει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, σε συνέντευξή του στο Βήμα, τις κυβερνητικές αντιδράσεις κατά του κινήματος «Παραιτηθείτε»,

«Δημοκρατική παρέμβαση» χαρακτηρίζει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, σε συνέντευξή του στο Βήμα, τις κυβερνητικές αντιδράσεις κατά του κινήματος «Παραιτηθείτε», αναφέρει «πως μένουμε στην εξουσία γιατί ο λαός θέλει να μείνουμε στην εξουσία», κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης ότι «στοχοποιεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό» και τάσσεται υπέρ της καθιέρωσης της απλής αναλογικής.

«Η αντίδρασή μας στη διαδήλωση των «Παραιτηθείτε» αφορά στην επιμονή μας να γυρίσει σελίδα η χώρα, να μην χαθεί η ευκαιρία και να αφήσουμε στο παρελθόν την παλαιοκομματική προσπάθεια για την αναστήλωση του καθεστώτος που προκάλεσε μεγάλο κοινωνικό πόνο και κρίση. Ήταν ένα σήμα, μια δημοκρατική παρέμβαση, που βοήθησε να αποκαλυφθούν όσοι προσπάθησαν να κρυφτούν πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου, δηλαδή, κυρίως η ΝΔ , αλλά και άλλες συνιστώσες που παίζουν με την ιδέα του «ακραίου κέντρου». Επίσης, έγινε σαφές ότι δεν μπορεί να ασκείται πολιτική με hastag και μάλιστα με όρους εχθροπαθούς λαϊκισμού» αναφέρει ο κ. Φίλης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Μένουμε στην εξουσία γιατί ο λαός θέλει να μείνουμε στην εξουσία. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τον Σεπτέμβριο νέα λαϊκή εντολή με βάση τα αποτελέσματα της σκληρής διαπραγμάτευσης και των οδυνηρών συμβιβασμών του Ιουλίου», τόνισε μεταξύ άλλων.

πηγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.