Φιλανθρωπική βραδιά διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων

Την δική μας σταγόνα στον ωκεανό της αλληλεγγύης ρίξαμε το Σάββατο στην φιλανθρωπική βραδιά που διοργανώθηκε από το Σύλλογο μας και το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του σχολείου μας.

0 7

Την δική μας σταγόνα στον ωκεανό της αλληλεγγύης ρίξαμε το Σάββατο στην φιλανθρωπική βραδιά που διοργανώθηκε από το Σύλλογο μας και το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του σχολείου μας.

Την δική μας σταγόνα στον ωκεανό της αλληλεγγύης ρίξαμε το Σάββατο στην φιλανθρωπική βραδιά που διοργανώθηκε από το Σύλλογο μας και το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του σχολείου μας.  Τα παιδιά μοιράστηκαν κρυφές σκέψεις, στήριξαν, άπλωσαν τα χέρια και άρπαξαν με αγάπη το χέρι ενός παιδιού που είναι δίπλα τους.

Γιατί τα παιδιά έχουν μάθει να μοιράζονται τα πάντα και να μεγαλώνουν με αξίες όπως η αλληλεγγύη και η ευαισθησία.

Την βραδιά στήριξαν ο Διευθυντής της Α/ΒΑΘΜΙΑΣ εκπαίδευσης κ.Μπουλούμπασης , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών κ.Τρικάλης με αρκετούς συναδέλφους του ο Διευθυντής του Γυμνασίου μας κ. Λιάκου με τους κ. Μπουλογιώργο και κ. Mπαϊρακτάρη οι οποίοι και μας παρέδωσαν τον κουμπαρά που δημιούργησαν οι συνάδελφοί τους στο σχολείο , σύσσωμος ο Σύλλογος Τρικαλινών ζωγράφων που στήριξε την προσπάθεια με ένα σημαντικό ποσό και η μια εκ των εκπροσώπων της ΦΛΟΓΑΣ της πόλης μας κ. Κατσάκι Θάλεια.

Τα παιδιά έκλεισαν την βραδιά με ένα αγαπημένο τραγούδι των Locomondo με την υπόσχεση ότι θα συνεχίζουν να αφουγκράζονται τους παλμούς της πόλης που ζουν και αναπνέουν.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΖΑ ΧΡΥΣΑ

Υπάρχουν χέρια που απ’ το άδικο έχουν σφίξει
έχουνε σφίξει και έχουν γίνει μια γροθιά
και μ’ άλλα χέρια έχουν σμίξει για να σβήσουν την φωτιά
ίσως τα χέρια τα δικά μας να ‘ναι χέρια σαν κι αυτά

Βλέπω κι απόψε εδώ μέσα κάτι χέρια
χειροκροτάνε και μας δίνουνε χαρά
θα ‘θελα λίγο να σηκώσουμε τα χέρια μας ψηλά
να τραγουδήσουμε παρέα με δυο χέρια σαν κι αυτά

school tri2

school tri1

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.