Φιλανθρωπική εκδήλωση από τις Κομμώσεις Καρούτα

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, εντυπωσιακά χτενίσματα, χορευτικά και πολύ μουσική ήταν η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσαν για ακόμη μια χρονιά οι κομμώσεις Μαρίας και Ελένης Καρούτα.

0 147

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, εντυπωσιακά χτενίσματα, χορευτικά και πολύ μουσική ήταν η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσαν για ακόμη μια χρονιά οι κομμώσεις Μαρίας και Ελένης Καρούτα. Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, εντυπωσιακά χτενίσματα, χορευτικά και πολύ μουσική ήταν η φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσαν για ακόμη μια χρονιά οι κομμώσεις Μαρίας και Ελένης Καρούτα.
Η κες Μαρία και Ελένη Καρούτα σε συνεργασία με τη σχολή χορού της κας Δήμητρας Κανάτα διοργάνωσαν άψογα την εκδήλωση της οποίας τα έσοδα διατέθηκαν στο Ειδικό Σχολείο Καλαμπάκας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου το απόγευμα στην αίθουσα του Edelweiss live η οποία παραχωρήθηκε δωρεάν για το σκοπό αυτό από τον κο Σάκη Ντόβα.
Η εκδήλωση είχε τα πάντα. Επίδειξη περίτεχνων χτενισμάτων από τις Κομμώσεις Καρούτα και εντυπωσιακά χορευτικά από τη σχολή χορού Δήμητρας Κανάτα. Το μακιγιάζ των μοντέλων ανέλαβε η κα Έφη Καψάλη ενώ για την μουσική επένδυση της βραδιάς φρόντισαν οι DJ Άγγελος και Άλεξ. Επίσης δύο ζογκλέρ έδωσαν και αυτοί τη δική τους παράσταση.
Στο τέλος της εκδήλωσης οι κες Μαρία και Ελένη Καρούτα ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία τους και όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν αφιλοκερδώς για την διεκπεραίωση αυτής της φιλανθρωπικής εκδήλωσης. Η κα Χαρούλα Καρυώτη, εκπαιδευτικός στο Ειδικό Σχολείο, ευχαρίστησε για την προσφορά αυτή και ανέφερε ότι ακόμη υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για την λειτουργία του Ειδικού Σχολείου στο οποίο φέτος φοιτούν εφτά παιδιά. Επίσης, ανέφερε ότι φέτος έγιναν αρκετές κινήσεις από μεμονωμένα άτομα αλλά και αρμόδιους φορείς για να βρεθεί λύση για τη στέγαση του ειδικού σχολείου.
Να αναφέρουμε εδώ ότι τη βραδιά αυτή κόπηκαν 303 κάρτες και συγκεντρώθηκε το ποσό των 1530,00 ευρώ.


Φιλανθρωπική εκδήλωση από τις Κομμώσεις Καρούτα

Φιλανθρωπική εκδήλωση από τις Κομμώσεις Καρούτα

Φιλανθρωπική εκδήλωση από τις Κομμώσεις Καρούτα

Φιλανθρωπική εκδήλωση από τις Κομμώσεις Καρούτα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.