Φεστιβάλ Αναρρίχησης στη Σαρακήνα – Το Αναρριχητικό Πάρκο γέμισε δράση και χαμόγελα

0 34

Μια ξεχωριστή ημέρα γεμάτη δράση, περιπέτεια και επαφή με τη φύση είναι η σημερινή για μικρούς και μεγάλους στο Φεστιβάλ Αναρρίχησης που γίνεται στο Αναρριχητικό Πάρκο Σαρακήνας, με τη διοργάνωση του Δήμου Μετεώρων και της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας.

Από τις πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή, δεκάδες επισκέπτες βρέθηκαν στο πανέμορφο φυσικό τοπίο της Σαρακήνας, συμμετέχοντας σε δραστηριότητες αναρρίχησης, zip line και slackline, σε ένα ασφαλές και άρτια οργανωμένο περιβάλλον.

Το Φεστιβάλ έδωσε την ευκαιρία σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και επιπέδου εμπειρίας να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της αναρρίχησης, να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές άθλησης και διασκέδασης μέσα στη φύση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι παράλληλες δράσεις για παιδιά και οικογένειες, με το βιωματικό εργαστήρι «Εμείς & ο Κόσμος» να προσφέρει δημιουργική απασχόληση μέσα από κατασκευές με βρώσιμα υλικά, συνδυάζοντας παιχνίδι, φαντασία και δημιουργικότητα.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα συμπληρώθηκε με μουσική, φαγητό και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, μετατρέποντας το Αναρριχητικό Πάρκο Σαρακήνας σε σημείο συνάντησης για όσους αγαπούν τη φύση, τον αθλητισμό και τις εναλλακτικές δραστηριότητες.

Το Αναρριχητικό Πάρκο Σαρακήνας, που δημιουργήθηκε από τον Δήμο Μετεώρων σε συνεργασία με την Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας, συνεχίζει να αναδεικνύεται σε έναν σύγχρονο χώρο υπαίθριων δραστηριοτήτων, προσελκύοντας το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

Το Φεστιβάλ Αναρρίχησης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανεώνοντας το ραντεβού για τις επόμενες δράσεις στη φύση.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr