Ευχαριστήριο του Συλλόγου Σαρακίνας σε όσους εργάστηκαν και βοήθησαν αφιλοκερδώς για την 2η Γιορτή Καλαμποκιού

Η πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακίνας «ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ», ευχαριστούν θερμά όλους όσους εργάστηκαν και βοήθησαν αφιλοκερδώς

0 176

Η πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακίνας «ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ», ευχαριστούν θερμά όλους όσους εργάστηκαν και βοήθησαν αφιλοκερδώς

Η πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακίνας «ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ», ευχαριστούν θερμά όλους όσους εργάστηκαν και βοήθησαν αφιλοκερδώς για την πραγμάτωση της 2ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ. Βασικός παράγοντας της επιτυχίας αυτής, ήταν η ομαδική συνεργασία μεταξύ των μελών του συμβουλίου και όλου του χωρίου.

Γι αυτό ευχαριστούμε ιδιαιτέρως ,τις γυναίκες του χωριού μας ,την νεολαία μας που δούλεψαν ακατάπαυστα και ανταποκρίθηκαν πλήρως σε ότι τους ζητήθηκε αψηφώντας την κούραση και την ζέστη ,και τον πρόεδρο και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Σαρακίνας που σε άψογη συνεργασία με την Δημοτική Αρχή κάλυψαν τις απαιτούμενες ανάγκες της εκδήλωσης.

Ακόμα ευχαριστούμε τους ψήστες :

ΚΩΝ/ΝΟΤΑΜΠΑ , ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΠΕΡΤΕ ,
ΑΛΕΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στο service : ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΤΣΑΣ ,, ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΑΡΑΖΟΥΜΗΣ,
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΛΤΣΑΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΤΣΑΣ,ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΤΣΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΛΛΕΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ,
ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΣΕΚΟΥΡΑ , ΓΚΟΥΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ,
ΒΑΛΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ , ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΛΟΥΚΑΣ, ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Στα ταμεία : ΒΑΙΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ , ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΕΜΟΣ
Στις πίτες : ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΟΥΜΑ, ΡΙΚΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΖΙΑΚΑ
Στον φωτισμό: Τον κύριο Νιαβή Λεωνίδα

Tο στήσιμο του περιπτέρου στο οποίο δόθηκαν οι πίτες και τα καλαμπόκια ανέλαβε ο κυρ. Στέφανός Λαμπερής και ο Γιώργος Λαμπέρης.

Στο τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλων τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση μας ,τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση , την Δημοτική Αρχή που μας στήριξε και φυσικά όλο τους κατοίκους του χωριού μας που βρίσκονται πλάι μας και μας στηρίζουν.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.