Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Καλαμπάκας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Καλαμπάκας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν με την παρουσία

0 446

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Καλαμπάκας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν με την παρουσία

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Καλαμπάκας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν με την παρουσία και την προσφορά τους στην επιτυχία του ετήσιου χορού του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων “Royal Palace”.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους μαθητές και γονείς που παραβρέθηκαν, τους φίλους και συγγενείς, καθώς και το σύλλογο διδασκόντων του ΓΕΛ Καλαμπάκας και το διευθυντή του σχολείου Δημοσθένη Σταυράκη. Ιδιαίτερη μνεία θεωρούμε πως πρέπει να γίνει για τους συνοδούς καθηγητές της πενθήμερης εκδρομής των μαθητών της Γ΄Λυκείου : Δερεκενάρη Γρηγόρη, Κόικα Καλλιόπη,Μητρονάτσιου Ντίτα, Μουλά Κέλλυ και Σταυράκη Δημοσθένη που παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας.

Ευχαριστούμε επίσης το Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη Χρήστο και τους εκπροσώπους της Δημοτικής αρχής που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε θερμά τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή και διαφήμιση της βραδιάς.

Ευχαριστούμε την ορχήστρα του κ. Παπακώστα Παναγιώτη, που κράτησε το κέφι μας αμείωτο όλο το βράδυ, αλλά και την ορχήστρα των παιδιών- μαθητών του σχολείου που ξεκίνησε όμορφα τη βραδιά.

Ευχαριστούμε όλα τα καταστήματα της Καλαμπάκας που, παρά την οικονομική δυσπραγία των καιρών, προσέφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο του χορού.

Τέλος. ευχαριστούμε την αίθουσα εκδηλώσεων “Royal Palace” τοκ κ. Πώχο και τους εργαζόμενους εκεί, που φρόντισαν να περάσουμε μια όμορφη βραδιά.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.