Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας

Το Δ.Σ.θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στη επίτευξη των στόχων της φιλοξενίας

0 194

Το Δ.Σ.θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στη επίτευξη των στόχων της φιλοξενίας  της Γερμανικής αποστολής απο την αδελφοποιημένη πόλη του Σβάμπαχ.

Το 1ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας για την εξαιρετική φιλοξενία και τα μαθήματα Ελληνικών και χορού που παρέδωσαν.

Τον κ. Πάλλα για την εξαίρετη ξενάγηση στο Μουσείο Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών,τον κ. Μπαλογιάννη για την ευγενέσταση ξενάγηση απο την υπεύθηνη του Μουσείου Ελληνικής Παιδείας, την προβολή της ανάβασης με το δίχτυ στα Μετέωρα και των παραδοσιακών παιχνιδιών.

Με μεγάλη έκπληξη αντίκρυσαν
το θρανίο και τα βιβλία που χρησιμοποιήθηκαν στα σχολεία της Γερμανίας.

Την βιβλιοθήκη Καλαμπάκας για το καταπληκτικό πρόγραμμα που υλοποίησαν απο κοινού τα παιδιά των δυο πόλεων.

Τον Δήμο Τρικάλων για την θερμή υποδοχή που επιφύλαξε στην αποστολή και το οινοποιείο του κ. Λούδα για την ξενάγηση και δοκιμή των εξαιρετικών κρασιών παραγωγής του. Ιδιαίτερα αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την καταπληκτική υποδοχή της αποστολής στην Πρόεδρο και τα μέλη του Σύλλογου Μ.Ε.Ε.Σ Διάβας .

Η μεγαλύτερη επιθυμία τους, ιδιαίτερα των νέων της αποστολής ήταν να γνωρίσουν την περιοχή μας και ιδιαίτερα τα Μετέωρα σαν θαυμαστό δημιούργημα της φύσης στο πέρασμα των αιώνων πέρα απο τα μοναστήρια που είναι προβεβλημένα και τουριστικά αξιοποιημένα. Πραγματοποιήθηκαν δυο πεζοπορίες με την βοήθεια και την ασφάλεια που παρείχε η εμπειρία και η γνώση της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας .

Η μια ήταν η κατάβαση απο την Αγία Τριάδα στην Καλαμπάκα και η άλλη που τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ήταν η ανάβαση στο Αδράχτι με την βοήθεια του Προέδρου της Ορειβατικής Λέσχης κ. Σιάχου Αχιλλέα και του μέλους Παπαχρήστου Κωνσταντίνου. Ο Γερμανός Δήμαρχος δήλωσε οτι θα ξαναέρθει ως ιδιώτης και θα ανέβει πιο ψηλά με την βοήθεια της Ορειβατικής Λέσχης με την οποία προτάθηκε αδελφοποιήση με την αντίστοιχη Γερμανική Λέσχη.

Ελπίζουμε να ευοδωθούν όλες οι προτάσεις για συνεργασία που έπεσαν στο τραπέζι με το 1ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας,με τον Σύλλογο Διάβας και την Ορειβατική Λέσχη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.