Ευχαριστήριο των ποδοσφαιριστών Παναγιώτη Αυγέρου – Μανώλη Παπαγεωργόπουλου

Διανύοντας τις πρώτες μέρες μετά την αποχώρηση μας από τον Α.Σ. Μετέωρα αισθανόμαστε τη βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουμε

0 248

Διανύοντας τις πρώτες μέρες μετά την αποχώρηση μας από τον Α.Σ. Μετέωρα αισθανόμαστε τη βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουμε

Διανύοντας τις πρώτες μέρες μετά την αποχώρηση μας από τον Α.Σ. Μετέωρα αισθανόμαστε τη βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους προέδρους και τις διοικήσεις, προπονητές και συμπαίκτες μας, που αυτά τα χρόνια συνεργαστήκαμε με γνώμονα και στόχο το καλύτερο δυνατό γι’ αυτόν τον σύλλογο.

Θεωρούμε μεγάλη μας τιμή που υπήρξαμε και εμείς μέρος της ιστορίας αυτής της ομάδας, όπως και ότι διατελέσαμε και αρχηγοί της. Ο Α.Σ. Μετέωρα ήταν, είναι και θα είναι το ιστορικότερο και μεγαλύτερο σωματείο της πόλης.

Μέσα από την παρουσία μας στην ομάδα προσπαθήσαμε για το καλύτερο, κρατάμε τις επιτυχίες που φέραμε, όπως και ότι κάναμε πράγματα πάνω από τις δυνάμεις μας, δίνοντας και την ψυχή μας, και λειτουργώντας με παρορμητισμό μα πάνω απ’ όλα με αξιοπρέπεια προς την ομάδα σε δύσκολα μονοπάτια γι’ αυτήν!

Ήρθαμε στην ομάδα όντας οπαδοί της και φεύγουμε με ακόμη μεγαλύτερη αγάπη γι’ αυτήν, πιστεύοντας και ελπίζοντας ότι η ομάδα θα βρεθεί εκεί που αξίζει και ορίζει η ιστορία της να είναι.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους και τον κόσμο της Καλαμπάκας για την αγάπη τους και τη στήριξή τους και προς το πρόσωπό μας, αλλά κυρίως προς την ομάδα, με τη διαβεβαίωση ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό όλα αυτά τα χρόνια.

Εις το επανιδείν

Με εκτίμηση
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.