Ευχαριστήριο της ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας

Η ΜΟ.ΛΕ.Κ, η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών της Καλαμπάκας είχε την σπάνια τιμή και την μεγάλη χαρά

0 56

Η ΜΟ.ΛΕ.Κ, η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών της Καλαμπάκας είχε την σπάνια τιμή και την μεγάλη χαρά

Η ΜΟ.ΛΕ.Κ, η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών της Καλαμπάκας είχε την σπάνια τιμή και την μεγάλη χαρά να συμμετάσχει στην διοργάνωση της μεγαλύτερης συγκέντρωσης μοτοσυκλετιστών που έγινε στην πόλη μας,στην 2η Μεσογειακή συνάντηση ΜΟΤΟ GUZZI -2ο Raduno Area Mediterranea,η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Καλαμπάκα στις 25,26 και 27 Απριλίου 2014.

Θα θέλαμε να τονίσουμε οτι ως ΜΟ.ΛΕ.Κ εργαστήκαμε απολύτως εθελοντικά και να υπογραμμίσουμε ότι ΔΕΝ επιβαρύναμε χρηματικά κανένα κατάστημα ή επαγγελματία της πόλης μας με χρηματικές χορηγίες.Κρίνουμε δε, οτι η όλη εκδήλωση ενίσχυσε την τοπική αγορά και την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής μας σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο.

Σε ότι αφορά την συγκέντρωση,τριακόσιοι πενήντα (350) μοτοσυκλετιστές και πλήθος επισκεπτών απο όλη την Ευρώπη μας τίμησαν με την παρουσία τους και με έντονο αίσθημα ευγένειας και πολιτισμού εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για την τοπική Θρησκευτική και Πολιτιστική κληρονομία,την τοπική αγορά και παραγωγή αγαθών και τα τοπικά εδέσματα.

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κυρίως στην κεντρική πλατεία Καλαμπάκας συμμετείχαν πλήθος επισκεπτών και κατοίκων της περιοχής και περιλαμβάνονταν μια μεγάλη γιορτή παραδοσιακής μουσικής και τοπικών χορών,μια συναυλία ροκ μουσικής, περιήγηση με τις μηχανές στα χωριά του Ασπροποτάμου με σύντομη στάση και γέυμα στην Καστανία, τεχνικά σεμινάρια MOTO GUZZI και παράθεση γέυματος στο ξενοδοχείο «Αμαλία», περιήγηση στα Μετέωρα και ξενάγηση στην Ι.Μ Αγίου Στεφάνου.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με μία μεγάλη αποχαιρετηστήρια γιορτή στον χώρο της ΜΟ.ΛΕ.Κ με χορό,αφθονά ποτά και τοπικά εδέσματα.

Η ΜΟ.ΛΕ.Κ θα ήθελε να ευχαριστήσει απο καρδιάς τα μέλη και το ΔΣ της Ελληνικής Λέσχης MOTO GUZZI για την άριστη συνεργασία. Ειδικότερα τους Κους Παπανικολάου Βασίλη,Ανδρεαδάκη Πέτρο και Παπαγιάννη Τάσο με τους οποίους θέσαμε τις βάσεις μιας δυνατής φιλίας και μελλοντικής συνεργασίας σε παρόμοιες εκδηλώσεις.Να ευχαριστήσουμε τα μέλη και το ΔΣ της ΜΟ.ΛΕ.Κ για την σκληρή ανιδιοτελή προσφορά τους σε ακόμη μια επιτυχημένη εκδήλωση της ΜΟ.ΛΕ.Κ.

Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ της πόλης μας www.kalabakacity.gr ( κο Παρθένη ευχαριστούμε θερμά – τέως προόεδρος & μέλος ΜΟ.ΛΕ.Κ) , .ekalampaka.gr, www.stagonnews.gr, www.tameteora.gr, το Ράδιο Σταγών, το Ράδιο Μετέωρα, την εφημερίδα τα Μετέωρα, την εφημερίδα Η Έρευνα και τον Πρωινό Λόγο.

Ακόμη να ευχαριστήσουμε τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα χο ρευτικά συγκροτήματα των Δ.Δ Θεόπετρας,Βασιλικής,Ξηροκάμπου και Καλαμπάκας.

Επίσης το οινοποιείο «Λούδας»(Διάβα Καλαμπάκας) , το ζαχαροπλαστείο «Ρόμπος» (Γκαντάλης Διονύσης), τους ηχολήπτες των εκδηλώσεων Κους Τσαφουλόπουλο Γιώργο, Κορδέλα Λάκη και τον Κο Ψαρρή Κώστα για την βοήθειά του.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον εμπορικό σύλλογο Καλαμπάκας και την δύναμη του Α.Τ Καλαμπάκας.

Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμο Καλαμπάκας για την χορηγία και την συμμετοχή του στην εκδήλωση και ειδικότερα τον Δήμαρχο Κο Σακελαρίου Δημήτριο και τους Αντιδημάρχους Κους Αλμπάνη Ηρακλή και Ζαρόπουλο Γιάννη για την πολύ καλή συνεργασία τους.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε οτι η Ελληνική Λέσχη MOTO GUZZI θα επιστρέψει στην Καλαμπάκα στις 9-11 Μαίου 2014 για το 17ο 36ωρο οδοιπορικό αντοχής http://forum.motoguzziclub.gr/index.php/topic,7539.1005.html
(διάρκειας 36 ωρών και μήκους 2000 χιλιομέτρων) με εκκίνηση απο την Καλαμπάκα το πρωί του Σαββάτου 10 Μαίου 2014 και φυσικά με συμμετοχή της ΜΟ.ΛΕ.Κ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΣ ΜΟ.ΛΕ.Κ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.