Ευχαριστήριο στους γιατρούς του Νοσοκομείου Τρικάλων Τσαρούχα Αλέξανδρο και Πολύζου Ελένη

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τον γιατρό χειρουργό ορθοπεδικό του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Αλέξανδρο Τσαρούχα

0 77

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τον γιατρό χειρουργό ορθοπεδικό του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Αλέξανδρο Τσαρούχα

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τον γιατρό χειρουργό ορθοπεδικό του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Αλέξανδρο Τσαρούχα για την επιτυχή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα και χάρη της άρτιας επιστημονικής του κατάρτισης, όλα εξελίσσονται ομαλά αλλά και για την ανθρώπινη καθόλα συμπεριφορά του που συνέβαλε τα μέγιστα για την ψυχολογική στήριξη και αντιμετώπιση του όλου προβλήματος.

Επίσης ευχαριστώ δημόσια την αναισθησιολόγο κ. Ελένη Πολύζου η οποία συνέδραμε θετικά στην επέμβαση και ομαλή επαναφορά μου μετεγχειρητικά αλλά και το ουσιαστικό ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας μου καθώς και όλο το προσωπικό της Ορθοπεδικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την άριστη συμπεριφορά και την παροχή υπηρεσιών υγείας.

Γιατροί και νοσηλευτές αυτού του βεληνεκούς αποτελούν πραγματικά κόσμημα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά και την κοινωνία μας η οποία έχει ανάγκη από το λαμπρό παράδειγμα και τις υπηρεσίες τους στην σημερινή εποχή.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Χαρούλα Παπαβασιλείου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.