Ευχαριστήριο Αντώνη Καραμήτρου για την εκλογή του στην ΔΗΜ. ΤΟ της Ν.Δ Καλαμπάκας

Φίλες και φίλοι της Μεγάλης Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης,

0 150

Φίλες και φίλοι της Μεγάλης Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης,

Απευθύνομαι σε όλους εσάς που με την ψήφο σας με τιμήσατε και με αναδείξατε πρώτο σε ψηφούς της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμπάκας,της Νέας Δημοκρατίας. Επιθυμώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω τις ευχαριστίες μου αλλά και την ευγνωμοσύνη μου για τον αγώνα και τη συμπαράστασή σας στον ανηφορικό δρόμο που βρίσκεται μπροστά μας.καθώς όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα των στιγμών και το μεγάλο χρέος για τη σωτηρία της Πατρίδας.

Να είστε βέβαιοι ο συνεχής αγώνας αλλά και η πίστη σε αρχές και αξίες δικαιώνονται και μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ενθουσιασμό για να συνεχίσω μαζί σας τον αγώνα που ξεκινήσαμε. Δύναμη, για να αφουγκρασθούμε με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας μας.

Για να προσεγγίσουμε τη νέα γενιά την οποία ευχαριστώ ιδιαίτερα και να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις για την ευημερία και την κοινωνική πρόοδο όλων των Καλαμπακιωτών.

Τέλος θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω τις προσδοκίες σας. Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλούς αγώνες.”

Μετά τιμής

Αντώνιος Καραμήτρος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.