Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Α.Ο. Τρίκαλα για την Ακαδημία

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα ευχαριστεί

0 95

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα ευχαριστεί

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα ευχαριστεί τους αθλητές, τους γονείς, τους γυμναστές – προπονητές, τους φροντιστές και όλους όσους σχετίζονται με την λειτουργία των Ακαδημιών του σωματείου μας.

Επίσης ευχαριστεί τις διοικήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων Α.Ε. Τρικάλων και Α.Ο. Ασπροκκλησιάς για την άκρως επιτυχημένη συνεργασία, αναφορικά με την λειτουργία των τμημάτων υποδομής Κ17 και Κ16 του Α.Ο. Τρίκαλα.

Παρά τις ατέλειες και τις όποιες ελλείψεις, θεωρούμε ότι το τελικό πρόσημο της προσπάθειας δημιουργίας και στελέχωσης των τμημάτων υποδομής του Α.Ο. Τρίκαλα είναι θετικό.

Στα πλαίσια αυτά γνωστοποιούμε ότι η λειτουργία όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα, καθώς και η συνεργασία με τα ως άνω ερασιτεχνικά σωματεία, θα συνεχιστεί και κατά την νέα αγωνιστική περίοδο.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση σχετικά τόσο με τα πρόσωπα των προπονητών – γυμναστών, που θα στελεχώσουν τις ακαδημίες των Τρικάλων την νέα αγωνιστική περίοδο, όσο και με τον χρόνο έναρξης των εγγραφών αλλά και των αγωνιστικών εκδηλώσεων κάθε τμήματος.

Τρίκαλα 02 Ιουλίου 2017
Το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.