Εβδομαδιαίος απολογισμός της Τροχαίας

Δυο ευτυχώς ελαφρά τραυματίες ήταν ο απολογισμός ενός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο νόμο Τρικάλων.

0 190

Δυο ευτυχώς ελαφρά τραυματίες ήταν ο απολογισμός ενός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο νόμο Τρικάλων.

Δυο ευτυχώς ελαφρά τραυματίες ήταν ο απολογισμός ενός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο νόμο Τρικάλων. Σύμφωνα με τον εβδομαδιαίο απολογισμό του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων στο ατύχημα ενεπλάκη ένας οδηγός αυτοκινήτου.
Το χρονικό διάστημα από 4 έως και 10 Οκτωβρίου άνδρες του τμήματος Τροχαίας Τρικάλων βρέθηκαν σε διάφορα σημεία του νομού, προκειμένου να ελέγξουν την κίνηση των οχημάτων, βεβαιώνοντας αρκετές παραβάσεις.
Ειδικότερα το προαναφερόμενο διάστημα 9 συνεργεία της Τροχαίας, πραγματοποίησαν 258 ελέγχους σε αυτοκίνητα, όπου διαπιστώθηκαν 7 παραβάσεις για μέθη, 1 εκ των οποίων περίπτωση οδηγού ακολούθησε την αυτόφωρο διαδικασία.
Επιπλέον 8 συνεργεία βεβαιώσαν 41 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα.
Παράλληλα συνεργεία της Τροχαίας ήλεγξαν 32 μοτοποδήλατα με αποτέλεσμα να διαπιστωθούν 2 παραβάσεις 1 για στέρηση άδειας οδήγησης και 1 για μη χρήση προστατευτικού κράνους.
Τέλος οι υπεύθυνοι του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς να φορούν την ζώνη ασφάλειας, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, να μην οδηγούν ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς οι συνέπειες μπορεί να αποβούν ολέθριες, τόσο για τις ζωές τους, όσο και τις ζωές των υπολοίπων πολιτών. 

 

πηγή Η ΕΡΕΥΝΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.