Έτοιμος ο τουριστικός χάρτης των Μετεώρων από την Visit Meteora

Η εταιρία τουριστικής προβολής Visit Meteora ανακοίνωσε πως από τις 8 Απριλίου και για τις επόμενες μέρες θα διανέμεται δωρεάν σε όλα τα ξενοδοχεία

0 687

Η εταιρία τουριστικής προβολής Visit Meteora ανακοίνωσε πως από τις 8 Απριλίου και για τις επόμενες μέρες θα διανέμεται δωρεάν σε όλα τα ξενοδοχεία

Η εταιρία τουριστικής προβολής Visit Meteora ανακοίνωσε πως από τις 8 Απριλίου και για τις επόμενες μέρες θα διανέμεται δωρεάν σε όλα τα ξενοδοχεία ο έντυπος τουριστικός χάρτης της περιοχής των Μετεώρων για τη τουριστική περίοδο 2016.

Ο νέος τρισδιάστατος έγχρωμος τουριστικός χάρτης περιλαμβάνει όλα τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες της περιοχής. Περιλαμβάνει εικονίδια επεξήγησης σε 6 διαφορετικές γλώσσες, πίνακα με τα ωράρια λειτουργίας των μοναστηριών, τα σημεία με τα νέα πάρκινγκ μέσα στον αστικό ιστό της Καλαμπάκας, τα μονοπάτια, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων καθώς και τα δύο γραφεία της εταιρίας στο κέντρο της Καλαμπάκας και του Καστρακίου που λειτουργούν σαν κέντρα τουριστικής ενημέρωσης.

Οι χάρτες διανέμονται δωρεάν σε όλα τα καταλύματα, τα γραφεία τουριστικής πληροφόρησης του Δήμου (ΚΕΠ) και στα γραφεία της Visit Meteora.

O νέος χάρτης μπορεί να «κατεβεί» και σε ψηφιακή μορφή σε έξυπνες συσκευές (smart phones, tablets) από την ψηφιακή πλατφόρμα παρουσίασης προορισμού visitmeteora.travel ή σκανάρονται το QR code του χάρτη.

Για την άμεση εξυπηρέτηση των ξενοδοχείων και λοιπών τουριστικών επιχειρήσεων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να περάσουν και από τα κεντρικά μας γραφεία να παραλάβουν τους χάρτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.