Εθνικός Βράχος Καστρακίου – Ο Γιώργος Αλμπάνης νέος προπονητής

Ο Γιώργος Αλμπάνης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Εθνικού Βράχου Καστρακίου μετά την λύση συνεργασίας με τον Γιώργο Ράτζα.

0 993

Ο Γιώργος Αλμπάνης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Εθνικού Βράχου Καστρακίου μετά την λύση συνεργασίας με τον Γιώργο Ράτζα.

Ο Γιώργος Αλμπάνης νέος προπονητής του Εθνικού Βράχου Καστρακίου

Ο Γιώργος Αλμπάνης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Εθνικού Βράχου Καστρακίου μετά την λύση συνεργασίας με τον Γιώργο Ράτζα. Η λύση συνεργασίας έγινε κατόπιν κοινής συναίνεσης και των δυο πλευρών μετά και τις τελευταίες εξελίξεις για την τοπική μας ομάδα. Η Διοίκηση του Εθνικού Βράχου Καστρακίου ευχαριστεί τον Γιώργο Ράτζα για την πολυετή παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και την μεγάλη προσφορά του. Ωστόσο ο Γιώργος Ράτζας πάντα θα αποτελεί κομμάτι του Εθνικού και σίγουρα θα προσφέρει όταν θα μπορεί. 

Στόχοι και ανανεώσεις παιχτών

Στόχος για την ομάδα του Εθνικού Βράχου Καστρακίου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι η παραμονή στην Α’ ΕΠΣΤ και μια καλή πορεία στην κατηγορία. Κύριο μέλημα της να δημιουργήσει ένα ρόστερ από νεαρούς παίχτες του Καστρακίου, της Καλαμπάκας και των Τρικάλων έτσι ώστε να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Ως τώρα γνωρίζουμε ότι έχουν ανανεώσει στην ομάδα ήδη οι: Γιάννης Ράτζας, Δημήτρης Κοθράς, Βασίλης Τσαούσης, Βαγγέλης Δραγατογιάννης, ενώ η είδηση που βγαίνει είναι ότι από τα τμήματα υποδομής, οι Λευτέρης Μπαούτης, Αθανάσιος Λιάκος και Χρήστος Πρεμέτης, θα στελεχώσουν την νέα χρονιά, την ανδρική ομάδα, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά ευχάριστο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. 

Προπονητής στην Ακαδημία του Εθνικού Βράχου Κασταρκίου ανέλαβε ο Περικλής Παπαδημητρίου ενώ υπέυθυνος παραμένει ο κ. Κώστας Μπαούτης.

Τέλος η Διοίκηση εύχεται σε όλα τα τμήματα της ομάδας και στον νέο προπονητή να έχουνε μια επιτυχημένη χρονιά γεμάτη υγεία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.