Εθνικός Βράχος Καστρακίου – Δείπνο με χαμόγελα

Δείπνο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας παρέθεσε η Διοίκηση του Εθνικού Βράχου την περασμένη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στο κέντρο Pallazzo του κ. Κώστα Κουβελά.

0 124

Δείπνο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας παρέθεσε η Διοίκηση του Εθνικού Βράχου την περασμένη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στο κέντρο Pallazzo του κ. Κώστα Κουβελά.

Δείπνο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας παρέθεσε η Διοίκηση του Εθνικού Βράχου την περασμένη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στο κέντρο Pallazzo του κ. Κώστα Κουβελά. Το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και η πολύ καλή πορεία στα μεχρι τώρα παιχνίδια έκαναν ακόμα καλύτερη την ατμόσφαιρα κάνοντας τον πρόεδρο κ. Αντώνη Γραββάνη να μιλήσει με πολύ καλά λόγια για τους ποδοσφαιριστές του και να αναφερθεί για ακόμα μια φορά στους φετινούς στόχους. Στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε σε ονόματα παιχτών που στάθηκαν στην ομάδα μετά τον περυσινό υποβιβασμό, σε νέους που ήρθαν αλλά και κάποιους που επέστρεψαν για να στηρίξουν την νέα προσπάθεια που ξεκίνησε. Όλοι μαζί ευχήθηκαν καλή πορεία αφού πρώτα ξεφύλλισαν ένα πλούσιο αρχείο από την πορεία της ομάδας…

 

Ο πρόεδρος του Εθνικού Βράχου ΚΑστρακίου κ. Γραββάνης Αντώνης

ethnikos_vraxos_IMG_0318

ethnikos_vraxos_IMG_0328

ethnikos_vraxos_IMG_0336

Από αριστερά: Αντώνης Γραββάνης – Πρόεδρος, Βασίλης Χουτέας – Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Αλμπάνης – προπονητής του Εθνικού Βράχου Καστρακίου και η “ψυχή” της ομάδας Δημήτρης Κουρκούτας – φροντιστής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.