Εθνικός Βράχος Καστρακίου – Άγιαξ Ασπροκκλησιάς – Φιλικό με τα όλα του

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει αρχίσει να αποκτά το τοπικό ποδόσφαιρο και δη της Α’ Ερασιτεχνικής, πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αφού τα φιλικά που γίνονται, γίνονται ανάμεσα στις τοπικές μας ομάδες και αποτελούν από τώρα “ντέρμπι” αν και φιλικά!

0 284

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει αρχίσει να αποκτά το τοπικό ποδόσφαιρο και δη της Α’ Ερασιτεχνικής, πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αφού τα φιλικά που γίνονται, γίνονται ανάμεσα στις τοπικές μας ομάδες και αποτελούν από τώρα “ντέρμπι” αν και φιλικά!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει αρχίσει να αποκτά το τοπικό ποδόσφαιρο και δη της Α Ερασιτεχνικής, πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αφού τα φιλικά που γίνονται, γίνονται ανάμεσα στις τοπικές μας ομάδες και αποτελούν από τώρα “ντέρμπι” αν και φιλικά!

Φυσικά τα πράγματα κινούνται σε πλαίσιο προετοιμασίας όλων των αναμετρήσεων αλλά δεν παύουν οι ομάδες να δείχνουν από τώρα το πρόσωπό τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σήμερα το απόγευμα έγινε ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Άγιαξ Ασπροκκλησιάς και τον Εθνικό Βράχο Καστρακίου μέσα στο γήπεδο του Καστρακίου.

Ο Κώστας Τσικρικάς ήταν και ο πρωταγωνιστής του Εθνικού αφού πέρα από τις συμβουλές στους συμπαίχτες του σαν προπονητής, ανέλαβε να βάλει και τα τρία από τα πέντε γκολ της ομάδας του. Ο Εθνικός έδειξε ένα καλό πρόσωπο από την αρχή του παιχνιδιού έχοντας μέσα –  στο ξεκίνημα – δυνατούς παίχτες, που σίγουρα θα είναι απειλή για το πρωτάθλημα και τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Αρκετά σημαντική η παρουσία του νεοαποκτηθέντα Γιώργου Παπαγεωργίου.

Ο Γιάννης Γρίβας είχε αρκετές απουσίες στο φιλικό παιχνίδι αλλά παρόλα αυτά έδειξε πως ο Άγιαξ είναι έτοιμος για αξιόλογα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και ανακοίνωση νέων αποκτημάτων και στα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν θα έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το έμψυχο υλικό και την καλύτερη ενδεκάδα. Ήδη ο Άγιαξ έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο έως τώρα.

Το παιχνίδι έληξε 5 – 2 υπέρ του Εθνικού Βράχου Καστρακίου.

 

ethnikos_ajax_IMG_0527

ethnikos_ajax_IMG_0531

ethnikos_ajax_IMG_0540

ethnikos_ajax_IMG_0544

Τα αδέρφια Κώστας και Αντώνης Τσικρικάς

ethnikos_ajax_IMG_0561

Ο πρώην φροντιστής του Εθνικού Βράχου Καστρακίου κ. Δ. Κουρκούτας παρών στο γήπεδο

\

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εθνικού Βράχου Καστρακίου Γιώργος Παπαγεωργίου. Στην φωτό με τον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Τσιντζιλίδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.