Έρχονται καλοκαιρινές θερμοκρασίες

Μετά τις χαμηλές θερμοκρασίες που είχαμε τις τελευταίες ημέρες με τις ασθενείς χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές με μεγάλο υψόμετρο…

0 256

Μετά τις χαμηλές θερμοκρασίες που είχαμε τις τελευταίες ημέρες με τις ασθενείς χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές με μεγάλο υψόμετρο…

Μετά τις χαμηλές θερμοκρασίες που είχαμε τις τελευταίες ημέρες με τις ασθενείς χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές με μεγάλο υψόμετρο… το σκηνικό του καιρού και της θερμοκρασίας φαίνεται πως αλλάζει σύμφωνα με πρόβλεψη του Μετεωρολόγου κ. Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα ο κ. Αρναούτογλου στην προσωπική του σελίδα στο facebook κάνει λόγο για θερμοκρασία 28 – 29 βαθμούς Κελσίου την Πέμπτη και την Παρασκευή!

Ο γνωστός μετεωρολόγος γράφει σχετικά…

Προσεχώς άρωμα καλοκαιριού με…. 28 -29 βαθμούς Κελσίου μέγιστες τιμές στις περισσότερες πεδινές ηπειρωτικές περιοχές και πιο συγκεκριμένα κυρίως την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή!

Στις παράκτιες όμως και νησιωτικές περιοχές υπολογίστε 4-5 βαθμούς χαμηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες.

Οι άνεμοι μέχρι την Παρασκευή δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 4-5 μποφόρ στα πελάγη, ενώ όσον αφορά στην προοπτική βροχών για τις περιοχές που τις έχουν άμεση ανάγκη, αυτή υπάρχει προς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και την Πρωτομαγιά κυρίως στα δυτικά κεντρικά και βόρεια όπου και η θερμοκρασία θα πρέπει να σημειώσει μικρή πτώση!

Λεπτομέρειες καθημερινά:

Facebook: SakisArnaoutoglouForecasts/

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.