Εργασίες στους δρόμους Διάβας – Αμπελίων και Τριφύλλια – Κρύα Βρύση

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του επαρχιακού οδικού

0 185

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του επαρχιακού οδικού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, επί των οδών Διάβα – Αμπέλια και Τριφύλλια – Κρύα Βρύση πραγματοποιήθηκαν σειρά κατασκευών και εργασιών που περιλαμβάνουν αποκατάσταση καταστραφέντος τσιμενταύλακα και πτερυγότοιχου επί υπάρχοντος τεχνικού, διευθέτηση ρέματος για την καλύτερη απορροή των υδάτων αλλά και παρεμβάσεις στο οδόστρωμα με την κατασκευή υπόβασης και βάσης οδοστρωσίας καθώς και ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Χρήστο Σινάνη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κλεινού κ. Κωνσταντίνο Τσιούμα και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κρύας Βρύσης κ. Αθανάσιο Σιούλα, επισκέφθηκε τον τόπο των εργασιών.

«Η παρουσία μας στα σημεία που πραγματοποιούνται τα έργα επιβεβαιώνει την αγαστή συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων με τις τοπικές αρχές, γεγονός που ενισχύει την αποτελεσματικότητά μας. Σύμφωνα με τις προτεραιότητες που έχει θέσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, φροντίζουμε για την αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στο οδικό δίκτυο από τις τελευταίες θεομηνίες που έπληξαν τον νομό το 2017, ώστε οι πολίτες να μετακινούνται με ασφάλεια και να συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους», δήλωσε σχετικά ο κ. Μιχαλάκης κατά την επίβλεψη των εργασιών.

mixalakis amp 2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.