Εργασίες στο δίκτυο φυσικού αερίου στην Καλαμπάκα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

0 552

Εκτέλεση εργασιών δικτύου φυσικού αερίου σε οδούς του Δήμου Μετεώρων. Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα και για τις ημέρες Δευτέρα 20/01/2020 έως και την Παρασκευή 24/01/2020 και κατά τις ώρες 07:30 – 15:30, στις κάτωθι οδούς και σημεία διέλευσης οχημάτων στην πόλη Καλαμπάκας:

Α) Στην οδό Γ. Κονδύλη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Σοφοκλέους και Αν. Βλιώρα.

Β) Στην οδό Γ. Κονδύλη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Τρικάλων και Αυγ. Αβέρωφ.

Γ) Στην οδό Αυγ. Αβέρωφ και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Γ. Μασούτα και Σιδηροδρόμου.

Δ) Στην οδό Δεληγιάννη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Χ. Τρικούπη και Πίνδου.

Ε) Στην οδό Λιαππίδη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Οδ. Ράμμου και Ομ. Αμερικής.

ΣΤ ) Στην οδό Χατζηπέτρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Γ. Μασούτα και Σιδηροδρόμου.

Ζ ) Στην οδό Γ. Μασούτα και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Τρικάλων και Χατζηπέτρου.

Ά ρ θ ρ ο 2ο

Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα και για τις ημέρες Δευτέρα 20/01/2020 έως και την Παρασκευή 24/01/2020 και κατά τις ώρες 08:30 ́ – 15:30 ́, στην οδό Τρικάλων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Χαρ. Τρικούπη και Αγ.
Στεφάνου.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού.

Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων, να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ.

Επιπροσθέτως τις ημέρες που θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τρικάλων, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Αγ. Στεφάνου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Χ. Τρικούπη, με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, θα διατίθενται άτομα προκειμένου τα οχήματα που κινούνται προς είσοδο πόλεως από Τρίκαλα, να εκτρέπονται στην είσοδο της πόλης (ξενοδοχείο ΔΙΒΑΝΗ) προς οδό Πίνδου και τα οχήματα που κινούνται από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα, να εκτρέπονται στην οδό Χαρ. Τρικούπη.

Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.