Επιτυχίες του Παντρικαλινού Α.Σ Καράτε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων

Συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους κ. Παπαθανασίου Χρήστο και Παπαθανασίου Άννα οι αθλητές του ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ

0 115

Συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους κ. Παπαθανασίου Χρήστο και Παπαθανασίου Άννα οι αθλητές του ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ

Συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους κ. Παπαθανασίου Χρήστο και Παπαθανασίου Άννα οι αθλητές του ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 6-13 ετών το περασμένο Σαββατοκύριακο 5-6 Απριλίου στην Αθήνα.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώνετε κάθε χρόνο από την ΕΛ.Ο.Κ [Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε] λαμβάνουν μέρος οι αναγνωρισμένοι σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, όλων των ΣΤΙΛ των πολεμικών τεχνών του Καράτε.

Οι αθλητές χωρίζονται ανά κατηγορία ηλικίας και κιλά και οι νικητές θα είναι αυτοί που θα εκπροσωπούν την Εθνική Ελλάδος.
Η συμμετοχή των αθλητών ήταν τεράστια φτάνοντας περίπου τις 1200 συμμετοχές σε ΚΑΤΑ και KUMITE από 113 συλλόγους όλης της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν κατηγορίες με πάνω από 45 συμμετέχοντες.

Ο Παντρικαλινος εκτός από τους αθλητές που έλαβαν μέρος για πρώτη φορά , είχε στο δυναμικό του και τους περσινούς πρωταθλητές όπου ήταν και φέτος τα φαβορί. Κατάφεραν να μηδενίσουν τους αντιπάλους τους φτάνοντας και πάλι στον τελικό κατακτώντας το Αργυρό Μετάλλιο οι ΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στα ΚΑΤΑ Γεν. 2006 ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΠ. ΙΩΑΝΝΗΣ Γεν. 2004 στα -35 κιλά ΜΗΤΡΑΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γεν.2003 στα +45 κιλά και Χάλκινο μετάλλιο η ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ στις Γεν.2003 στα -35 κιλά.

Η επιτυχία τους αυτή δείχνει πως οι συνεχόμενες νίκες τους σε αγώνες δεν ήταν τυχαίες και είναι σίγουρο πως όλοι οι αθλητές αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό θα κάνουν την χώρα μας υπερήφανη και στο εξωτερικό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους προπονητές του ΠΑΝΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ που εκπροσώπησαν το Νομό μας επάξια.

scan 1Scan 2Scan  3Scan 4

Scan 5Scan 6Scan 7Scan 8Scan 9

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.