Επιτυχίες του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης

0 565

Το σαββατοκύριακο 22-23 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής και ελευθέρα πάλης U20 εφήβων-νεανίδων.

Οι αθλητές του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, κατακτώντας έξι μετάλλια, την Δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συλλόγων στις νεανίδες και την τέταρτη στο εφήβων.

Την πρώτη ημέρα, το Σάββατο, στην ελληνορωμαϊκή ο Κωνσταντίνος Νίτσιος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 97 κιλά, μάλιστα εντυπωσίασε με την παρουσία του, αφού κέρδισε τέσσερις αγώνες με τεχνική υπεροχή, το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Θωμάς Τρέλλης που φέτος είναι η χρονιά του, καθώς είναι το 4 πανελλήνιο μετάλλιο που κατακτά, Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και ο Άκης Καζάλας στα 130 κιλά, ακόμα την έβδομη θέση κατέλαβαν ο Στέλιος Ψωμάς στα 77 κιλά και ο Θωμάς Βασδέκης στα 97 κιλά.

Την δεύτερη ημέρα την Κυριακή στην ελευθέρα πάλη, ήταν η σειρά των κοριτσιών να κατακτούν άλλα τρία μετάλλια , Χρυσό μετάλλιο και πρωταθλήτρια Ελλάδας ή Ευαγγελία Καζάλα στα 59 κιλά, Χρυσό μετάλλιο και πρωταθλήτρια Ελλάδας η Θεοδώρα Αργυρίου στα 72 κιλά και Χάλκινο μετάλλιο η Ευαγγελία Ψωμά στα 59 κιλά.

Άλλοι τρείς αθλητές μας κέρδισαν την συμμετοχή τους με την εθνική ομάδα σε βαλκανικούς πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ του Α.Σ.Τ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή του συλλόγου μας Βασίλειο Μότσιο.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.