Επιστολή του προέδρου της ΝΟΔΕ Τρικάλων για τις δηλώσεις αναφορικά με τις εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

0 90

Με έκπληξη παρακολουθούν οι Τρικαλινοί πολίτες το μπαράζ δηλώσεων τοπικού βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αναφορικά με τις εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Με έκπληξη παρακολουθούν οι Τρικαλινοί πολίτες το μπαράζ δηλώσεων τοπικού βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αναφορικά με τις εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  Οι επικείμενες αλλαγές προοιωνίζονται αποκλεισμό των Τρικάλων από τον αναπτυξιακό χάρτη του Πανεπιστημίου και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της συμπολίτευσης αναζητούν τους υπαίτιους της πρωτοφανούς αυτής απόφασης «πετώντας την μπάλα στην εξέδρα».

Επιχειρούν με άλλα λόγια να αποποιηθούν των ευθυνών τους. Αναρωτιέται κανείς, αναγνωρίζουν τον ρόλο τους; Συνειδητοποιούν ότι ανήκουν στο κόμμα που κυβερνά και παίρνει τελικά τις αποφάσεις;

Για το καλό του νομού προτείνουμε, αντί να κατασκευάζουν σενάρια και να αναζητούν συνομωσίες, να συστρατευτούν με τον αγώνα που δεν θα επιτρέψει τον παραγκωνισμό των Τρικάλων.

Το μέλλον και η ανάπτυξη του τόπου μας είναι υπόθεση που δεν χωρά μικροκομματικές συμπεριφορές και απαιτεί ανάληψη ευθυνών από όλους μας

Ο Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Τρικάλων

Μιχάλης Μπαγιώτης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.