Επιστολή του Παναγιώτη Αγγέλου προς την Διοίκηση του Α.Σ Μετέωρα

0 602

Τελικά αποδεικνύεται πολύ δύσκολο να «γεμίσεις τα παπούτσια» των προκατόχων σου.

Είναι πολύ δύσκολο να εκπροσωπήσεις επάξια έναν φορέα με ιστορία που αγγίζει τον έναν αιώνα. Αναφέρομαι στη «νέα διοίκηση» ή «διοικούσα επιτροπή» (πώς λέγεται) του Α.Σ Μετέωρα που με σπασμωδικές, άκομψες και άγαρμπες κινήσεις αντί να φέρει κόσμο στην ομάδα και να δώσει νέα ώθηση στον τοπικό μας σύλλογο, μάλλον πετυχαίνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Η συμπεριφορά ορισμένων, και το ύφος «χιλίων Καρδιναλίων» δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.

Θα αναφερθώ σε ένα περιστατικό που με αφορά και το οποίο αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Πριν μερικές μέρες εμφανίστηκαν στο κατάστημά μου, εκπρόσωποι του ΑΣ Μετέωρα με σκοπό να με ρωτήσουν αν θα συνεχίσω να είμαι χορηγός της ομάδας. Για όσους δεν ξέρουν πρέπει στο σημείο αυτό να πω ότι ο ίδιος είχα χαρίσει ως χορηγία στην ανδρική ομάδα αθλητικό υλικό και συγκεκριμένα στολές στις οποίες υπήρχε το logo της επιχείρησής μου.

Όλα καλά ως εδώ και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω τη χορηγία, αν το ύφος και η συμπεριφορά των εκπροσώπων δεν ήταν τόσο εριστικό, προκλητικό και σχεδόν εκβιαστικό απέναντι μου. Για να μην τα πολυλογώ, μου είπαν ότι σε περίπτωση που δεν συνεχίσω να είμαι χορηγός, θα ξηλώσουν το logo από τις στολές των παιδιών! Καταλαβαίνετε, λοιπόν σε τι επίπεδο έχουμε φτάσει! «Ή μου κάνεις αυτό που σου ζητάω ή αλλιώς σε εκδικούμαι». Με τι; Με κάτι που εγώ τους χάρισα.

Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές, για αυτό και ζήτησα να μου επιστραφούν οι στολές που χάρισα, ως μία κίνηση καθαρά συμβολική και δηλωτική του γεγονότος ότι πλέον η διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα δεν με εκφράζει προσωπικά. Δεν εκφράζει αυτό που επιθυμώ εγώ στην ομάδα της πόλης μου. Δεν θεωρώ ότι με τέτοιες κινήσεις μπορεί να προσφέρει και να εξελίξει τον αθλητισμό στον τόπο μου.

Μέχρι σήμερα δεν μου έχουν επιστραφεί οι στολές και σε όσες προσπάθειες έχω κάνει να βρω κάποιον …υπεύθυνο, αυτό που διαπίστωσα είναι ότι παίζουμε το ποντίκι με τη γάτα. Ένα μπάχαλο επικοινωνίας με τον έναν «αρμόδιο» να με παραπέμπει στον άλλον «αρμόδιο».

Σοβαρευτείτε επιτέλους! Αναλάβετε τις ευθύνες σας, αλλιώς παρατήστε τα όσο είναι καιρός και αφήστε να αναλάβουν άλλοι, που θα είναι αντάξιοι συνεχιστές της ιστορίας της ομάδας των Μετεώρων.

Παναγιώτης Αγγέλου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.