Επιστολή των Υπαλλήλων κράτησης για τον άδικο χαμό Δημοτικής Αστυνόμου που έγινε «ασπίδα» για να σώσει παιδιά

Μας εστάλη και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο από το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης για τον άδικο χαμό

0 117

Μας εστάλη και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο από το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης για τον άδικο χαμό

Μας εστάλη και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο από το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης για τον άδικο χαμό  της Δημοτικής Αστυνόμου Σταματίνας Νικολάου που υπηρετούσε στον Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης.

Η Σταματίνα Νικολάου είχε τραυματιστεί σοβαρά από αυτοκίνητο που έβαζε “κόντρα” και έγινε “ασπίδα” για να προστατεύσει παιδιά έξω από το δημοτικό κολυμβητήριο Αργυρούπολης.

Συγκεκριμένα η δημοτική αστυνομικός, η οποία ήταν σε υπηρεσία, βρισκόταν πάνω στο πεζοδρόμιο όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω της.

Η άτυχη γυναίκα έβαλε το σώμα της μπροστά για να μην περάσουν ανεξέλεγκτα τη διασταύρωση μικρά παιδιά. Ωστόσο, το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τη χτύπησε με δύναμη.

Η νεαρή δημοτική αστυνομικός συνόδευε τα παιδιά έξω από το κολυμβητήριο Αργυρούπολης και χάρη στην αυτοθυσία της κανένα από αυτά δεν έπαθε τίποτα.

Η επιστολή του Δ.Σ της Πανελλήνιας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας και οι Εξωτερικοί Φρουροί των Καταστημάτων Κράτησης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της συναδέλφου Σταματίνας Νικολάου που υπηρετούσε στον Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης, για τον αιφνίδιο χαμό της.

Η Σταματίνα προσέφερε τη ζωή της για την ασφάλεια των μικρών παιδιών που συνόδευε χωρίς κανένα δισταγμό ή δεύτερη σκέψη.

Η ενέργειά της, εκφράζει το πνεύμα που διέπει το σύνολο των Δημοτικών Αστυνομικών και καταδεικνύει τον υψηλό βαθμό ευσυνειδησίας των ένστολων, ανεξαρτήτως της Υπηρεσίας που έχουν ταχθεί να επανδρώσουν.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν μία τέτοια ηρωική πράξη.

Ευχόμαστε ο Θεός ν’ αναπαύσει την ψυχή της και να δώσει υπομονή και δύναμη στην οικογένειά της να παλέψει για αυτό το τραγικό και ξαφνικό γεγονός. «Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος.

Πεσούσα κατά την εκτέλεση του καθήκοντος ΣΤΑΜΑΤΊΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΘΆΝΑΤΗ».

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος Ιωάννης Αναγνώστου και ο Γεν. Γραμματέας Αλεξόπουλος Βασίλειος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.