Επιστολή της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων για το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ

0 366

Το Δ Σ της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων, με έδρα την Καλαμπάκα, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει συναδέλφους και μέλη, συνεχίζει να είναι αρωγός, σύμβουλος και φορέας ενημέρωσης όλων, αλλά και θεματοφύλακας των συμφερόντων του κλάδου στην περιοχή.

Συγκεκριμένα απεστάλη επιστολή προς τους υπεύθυνους φορείς, ζητώντας την επέκταση της περιόδου κατά την οποία τα ξενοδοχεία της θα μπορούν να καταναλώσουν την επιδότηση του προγράμματος ΑΝΑΣΑ.

Ακολουθεί η επιστολή

Προς: ΕΦΕΠΑΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

ΑΕΔΕΠ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αξιότιμοι Κύριοι, Ως Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων, με έδρα τα Μετέωρα, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ανησυχίες μας, σχετικά με το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ.

Το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ έχει ως κύρια υποχρέωση την ανάλωση του ποσού το οποίο λαμβάνουν οι επιχειρήσεις, ως δαπάνες εντός του 2021.

Στην ηπειρωτική Θεσσαλία και ειδικότερα στα Μετέωρα,παρατηρείται μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων να είναι κλειστός παρ’όλο που βρισκόμαστε στο μέσο του έτους.

Τα περισσότερα δε, εξ αυτών δεν θα ανοίξουν καθόλου μέχρι και το τέλος αυτού.

Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι να καθίσταται δυσχερές έως και αδύνατον να αναλωθούν τα ποσά του προγράμματος ακόμη και αν ανοίξουν για ένα ή δύο μήνες τα καταλύματα.

Για τους παραπάνω λόγους σας ζητούμε να δείτε με θετική σκέψη τη λήψη παράτασης, τουλάχιστον μέχριτην30ηΙουνίου 2022, για τη συνολική ανάλωση του ποσού επιδότησης .

Η περιφερειακή αρχή που από τις πρώτες στη χώρα έδωσε άμεση και σαφή στήριξη στις επιχειρήσεις μας,θεωρούμε πως πρέπει να δει θετικά και αυτό το αίτημα μας.

Με Εκτίμηση, Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων

Ο πρόεδρος Γιάννης Κουρούπας

Η Γραμματέας Στυλιανή Γκιάστα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr