Επιστολή της ΔΗΜ.ΤΟ της Ν.Δ Μετεώρων – Το ωράριο λειτουργίας των γραφείων

0 461

Φίλες και Φίλοι  στις 7 Ιουλίου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφασίζουμε για το πια Ελλάδα θέλουμε και ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας.

Η κρίσιμη ώρα της κάλπης έφτασε, με την ψήφο μας θα πρέπει να δώσουμε την καθαρή εντολή  στον Πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη να σχηματίσει μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση η οποία θα φέρει καλύτερες μέρες στην πατρίδα μας.

Η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα σημάνει  την νέα εποχή για την Ελλάδα μας.

Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό με ψεύτικες υποσχέσεις .

Η τελευταία μας ελπίδα να γίνουμε μία συγκροτημένη κοινωνία, να αποκτήσουμε μία εύρωστη οικονομία, και να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε μία υπολογίσιμη   Ευρωπαϊκή δύναμη έφτασε.

Αν η νίκη της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη, αυτό δεν θα είναι καλό μόνο για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά θα είναι καλό για τη χώρα μας, για τα παιδιά μας και τις οικογένειες όλων των Ελλήνων.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου πρέπει να είμαστε όλοι εκεί ,να μην λείψει κανείς. Η ψήφος σας είναι καθοριστική για την πορεία της Ελλάδας μας.

<< ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ>>

Σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Μετεώρων θα είναι καθημερνά ανοιχτά από τις 10.30π.μ. ως τις 1.30μ.μ. και από τις 7μ.μ. ως τις 10μ.μ.

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΙΟΥΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.