Επιστολή – Παραίτηση του Γιάννη Μπουτίνα από μέλος του Α.Σ Μετέωρα

Την παραίτησή του ζητά με επιστολή από την θέση του μέλους του Δ.Σ του Α.Σ Μετέωρα. ο κ. Γιάννης Μπουτίνας. Η επιστολή έχει ως εξής:

0 283

Την παραίτησή του ζητά με επιστολή από την θέση του μέλους του Δ.Σ του Α.Σ Μετέωρα. ο κ. Γιάννης Μπουτίνας. Η επιστολή έχει ως εξής: Την παραίτησή του ζητά με επιστολή από την θέση του μέλους του Δ.Σ του Α.Σ Μετέωρα. ο κ. Γιάννης Μπουτίνας.

 

Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε

Με την παρούσα επιστολή παρακαλώ όπως δεχθείτε την παραίτηση μου από τη θέση μέλους του ΔΣ ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ για λόγους που άπτονται της προσωπικής μου αξιοπρέπειας και υστεροφημίας.

Το οικοδόμημα αυτό που λέγεται ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ το χτίσαμε όλοι μαζί με ιδιαίτερο κόπο και θυσίες και οι τελευταίες κινήσεις δεν συνάδουν με την συντήρηση του και την συνέχιση του. Δεν αντέχω να είμαι σ ένα ΔΣ που έχει σκοπό τη διάλυση και όχι την δημιουργία .

Παράλληλα, δεχθείτε την παραίτηση μου και λόγω της αυστηρότατης απόφασης του φίλου Θανάση Μπουτζιώλη  –  που όταν όλοι τον φώναζαν έκπτωτο, ο Γιάννης ο Μπουτίνας τον αποκαλούσε πρόεδρο, τον πήρε μαζί με άλλους στις πλάτες τους και τον έβαλαν στο νέο θρόνο. Αυτός λοιπόν, εξαντλεί όλη την αυστηρότητα του νόμου και μου στερεί την αθλητική και παραγοντική ιδιότητα για 3 χρόνια.

Θα βρίσκομαι κοντά στη μεγάλη οικογένεια του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ ηθικά, οικονομικά και ψυχικά.

Εύχομαι να έχετε μια θητεία άξια της προσωπικότητας σας και ο σύλλογος να στεφθεί με πολλά τρόπαια.

Με τιμή

ΜΠΟΥΤΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.