Επιστημονική ημερίδα Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

0 320

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι οδοντίατροι της περιοχής το Σάββατο 07 Μαρτίου.

Ομιλητής ήταν ο Επίκουρος Καθηγητής του ΑΠΘ κ. Παντελής Κούρος και η θεματολογία της «Σύγχρονη προσέγγιση στις αποκαταστάσεις σκληρών οδοντικών ιστών» πραγματικά πλούτισε τους παρευρισκόμενους με νέες, απόλυτα επικαιροποιημένες, γνώσεις και προσεγγίσεις πάνω σε θέματα που άπτονται της καθημερινής άσκησης στα ιατρεία τους.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ανάντι με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Οδοντιατρικά Στεφίκος, Οδοντιατρικά Τζέκος και Συνεταιρισμός Οδοντιάτρων Θεσ/νίκης. Και αυτή η ημερίδα του ΟΣΤ ήταν ενταγμένη στο ,μοριοδοτούμενο , πρόγραμμα της Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Στο πλαίσιο της ημερίδας έγινε εκ νέου ενημέρωση σχετικά με το θέμα του κορωναϊού. Με την ευκαιρία ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων τονίζει πως όλα τα οδοντιατρεία λειτουργούν με βάση συγκεκριμένα πρωτόκολλα σχετικά με την πρόληψη διασποράς μολυσματικών νόσων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.