Επιστημονική διάκριση για συντοπίτη μας Ιατρό

0 2.196

Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι στον Ιατρό Δρ Αθανάσιο Β. Μουσιώλη, Μαιευτήρα – Γυναικολόγο, εξειδικευμένο στον Προγεννητικό έλεγχο, απονεμήθηκε ο τίτλος του Διπλώματος Ιατρικής του Εμβρύου (Diploma in Fetal Medicine) από τον οργανισμό Fetal Medicine Foundation.

Αυτός ο τίτλος απονέμεται από το ίδρυμα του παγκόσμιου φήμης Καθηγητή Εμβρυϊκής Ιατρικής Κύπρου Νικολαΐδη στους γιατρούς που εξειδικεύτηκαν στη μονάδα του στο King’s College Hospital, London UK και ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στον προγεννητικό έλεγχο και τη διάγνωση παθήσεων του εμβρύου.

Ο Ιατρός είχε ολοκληρώσει επιτυχώς το απαιτητικό πρόγραμμα εξειδίκευσης στον Προγεννητικό έλεγχο και την Ιατρική του Εμβρύου σε νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου. Εδώ και μερικά χρόνια, προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του στα ζευγάρια της περιοχής μας.

Ο Ιατρός Δρ Αθανάσιος Μουσιώλης γίνεται ένας από τους ελάχιστους ιατρούς στην Ελλάδα με αυτόν τον τίτλο (μέχρι το 2021 μόνο 100 τον αριθμό) , που πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και διαγνώσεων προγεννητικού ελέγχου που μπορεί να παρέχει στα ζευγάρια που βρίσκονται στην διαδικασία τεκνοποίησης.

Στο ιατρείο του Δρ Αθανασίου Μουσιώλη, Σωκράτους 10 στα Τρίκαλα, παρέχονται όλες οι υπηρεσίες προγεννητικού ελέγχου, όπως υπερηχογραφήματα αυχενικής διαφάνειας, β’ επιπέδου, Dopplers κλπ καθώς και εξειδικευμένες διαγνωστικές επεμβάσεις όπως η αμνιοπαρακέντηση και η λήψη βιοψίας χοριακής τροφοβλάστης (CVS). Ενημερωθείτε σχετικά στο www.embryomedicine.gr

Συγχαίρουμε τον Ιατρό για την απόκτηση του τίτλου και του ευχόμαστε και σε ανώτερα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr