Επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δημαρχείο του Δήμου Μετεώρων

0 1.013

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στον Δήμο μας ο Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον υποδέχτηκε στον Δήμο μας ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος ο οποίος τον καλωσόρισε στη περιοχή μας, του ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, υγεία, καλή και δημιουργική θητεία και καλοτυχία.

Ο Πρωθυπουργός με τη σειρά του επισήμανε ότι χάρηκε πολύ που βρίσκεται στην περιοχή του Δήμου Μετεώρων και του δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφτεί έναν τόπο που αγαπά ιδιαίτερα. Ευχήθηκε καλή  θητεία, δύναμη και επιτυχία στον Δήμαρχο Μετεώρων. Δεσμεύτηκε για καλή συνεργασία μεταξύ Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κεντρικής Εξουσίας για να γίνουν οι ζωές των πολιτών καλύτερες.

Στην συνέχεια ο κ. Αλέκος του έδωσε ένα υπόμνημα με 7 αιτήματα που αφορούσαν τον Δήμο Μετεώρων και ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι κάποια από αυτά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων θα τα υλοποιήσει.

Έπειτα είχε συζήτηση με τους υπαλλήλους που εργάζονται στη δομή “Βοήθεια στο Σπίτι”, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το έργο που επιτελεί η συγκεκριμένη δομή. Μίλησε για την κοινωνική ευαισθησία που θα πρέπει να επιδείξει το κράτος για τις ευπαθείς ομάδες και τα άτομα τα οποία εξυπηρετούνται από αυτό το πρόγραμμα. Υποσχέθηκε ότι θα ενισχύσει με κάθε τρόπο την δομή αυτή η οποία είναι σημαντική και προσφέρει πολλά σε ηλικιωμένα άτομα.

 

Από το γραφείο Δημάρχου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.