Επίσκεψη του Λευτέρη Αβραμόπουλου στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου

0 609

Τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου επισκέφτηκε στην Αθήνα ο επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης» και υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Αφενός τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων αφετέρου ζήτησε την συμβολή του στο πρόγραμμα εξέλιξης που έχει καταρτίσει ο συνδυασμός για τον Δήμο.

«Η Καλαμπάκα και ο Δήμος Μετεώρων είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Τρικάλων και να διεκδικήσουν μια θέση ανάμεσα στις «έξυπνες πόλεις» της Ελλάδας και της Ευρώπης» δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος και συμπλήρωσε: «Θέλουμε έναν Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό που να μπορεί να επιλύει και να ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα των πολιτών. Είμαστε υποχρεωμένοι να περάσουμε στην ψηφιακή εποχή και αυτός είναι ο πρώτος και μεγάλος στόχος που θέτουμε με την ανάληψη των καθηκόντων μας. Είναι βέβαιο πως ο κ. Παπαστεργίου θα σταθεί δίπλα μας και θα μας δώσει τις κατευθύνσεις που πρέπει ώστε ο Δήμος Μετεώρων να περάσει στη νέα, ψηφιακή εποχή και να εξελιχθεί σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας στα επόμενα χρόνια».

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.