Επίσκεψη του Ηλία Βλαχογιάννη στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

0 483

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και νομάρχης του Ν. Τρικάλων, Ηλίας Βλαχογιάννης, επισκέφθηκε, σήμερα Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023 τα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, με σκοπό να ενημερωθεί και να συζητήσει με τον Διευθυντή κ. Χρήστο Τρικάλη για θέματα εκπαίδευσης, της λειτουργίας των σχολικών μονάδων στο νομό Τρικάλων , της στελέχωσής τους και των εκπαιδευτικών τους δράσεων.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης  ενημέρωσε  αναλυτικά τον κ. Βλαχογιάννη για όλα τα θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων και τη σχολική πραγματικότητα. ΄Έγινε εκτενής αναφορά σε όλες τις ενέργειες του ΥΠΑΙΘ για την έγκαιρη στελέχωση των σχολείων με διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό κατά την έναρξη του σχολικού έτους με τις έγκυρες μεταθέσεις, αποσπάσεις και προσλήψεις αναπληρωτών, έτσι ώστε εύρυθμα να λειτουργούν οι Σχολικές Μονάδες του Νομού.

Υπογραμμίστηκαν ακόμα οι εκπαιδευτικές δράσεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς και  αφορούν κυρίως προγράμματα ευρωπαϊκά, αγωγής υγείας, κυκλοφοριακής αγωγής και πολιτιστικά.

Ο κ. Βλαχογιάννης με διάθεση συνεργασίας τόνισε την προθυμία του να υποστηρίξει οτιδήποτε συσχετίζεται με την εκπαίδευση και το παρεχόμενο έργο της. Στο τέλος της επίσκεψή του, χαιρέτισε και συνομίλησε με το προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέσα σε ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα.

 

Από τη Δ.Π.Ε. Τρικάλων

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.