Επίσκεψη του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων στον χώρο φύλαξης αδέσποτων ζώων

2 724

Επίσκεψη στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Μετεώρων πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αλέκος συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ. Κερασοβίτη Βασίλειο, κ. Αρσενίου Γεώργιο και τον κ. Παπανικολάου Γεώργιο.


Οι εγκαταστάσεις του Δήμου είναι σε άριστη κατάσταση καθώς ο χώρος φιλοξενίας σε καθημερινή βάση καθαρίζεται και απολυμαίνεται έτσι ώστε η διαβίωση των ζώων που φιλοξενούνται και σιτίζονται να ακολουθεί τα πρότυπα και τα στάνταρ σε τέτοιες περιπτώσεις.


Στις εγκαταστάσεις αυτή τη στιγμή φιλοξενούνται 85 σκυλιά, όπου τους έχει παραστεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αποπαρασίτωση, εμβολιασμοί, στείρωση καθώς και τσιπάρισμα.

Ακολουθώντας τη νομοθεσία τα ζώα αφού για κάποιο χρονικό διάστημα παραμείνουν στο χώρο θα αφεθούν ελεύθερα στο οικείο περιβάλλον τους εκεί που πραγματικά ανήκουν.


Ο Δήμος Μετεώρων για πρώτη φορά αντιμετωπίζει το θέμα των αδέσποτων με σεβασμό αναμένοντας την κατασκευή του νέου κυνοκομείου έτσι ώστε να επιτευχθεί η λύση μιας κατάστασης που χρόνια ταλανίζει την περιοχή μας.


Από το γραφείο του Δημάρχου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
2 Σχόλια
 1. Πεζοδρομιάκιας λέει

  Αδέσποτη είδηση…..

 2. PATATAS MUSIC PRODUCTION λέει

  Ζωή παραμυθένια
  τα αδέσποτα με σένα
  Μας τρέλανες στις σέλφι
  κανένας δεν σ’ αντέχει
  Με τόσες σκυλοτροφές
  άλλοι ταΐζουν στρατιές
  Το κουστούμι μάγκα πόσο πάει
  άκουσα ένα φίλο να λαλάει
  Πόσα πήγαν στο Άδή
  στο μαύρο το σκοτάδι
  Ζούμε one life, έχουμε μυαλά
  θα σε αλλάξουμε κάτσε καλά
  Όταν έρθει η ώρα θα κριθείς
  θα πέσει φάπα μπας και θυμηθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.