Επίσκεψη των μαθητών της Έκτης τάξης του 4ου Δημοτικού στο Δημαρχείο

0 2.517

Είμαστε οι μαθητές της Στ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.

Στο πλαίσιο του μαθήματος Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, μαζί με τον διευθυντή μας κ. Νίκο Αυγέρη και τη δασκάλα μας την κυρία Στέλλα Ψαρρή, επισκεφτήκαμε το Δημαρχείο της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος μας συνάντησε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας. Αφού συστηθήκαμε, φωτογραφηθήκαμε, ξεκινήσαμε όλοι μαζί περπατώντας για το Δημαρχείο για να γνωρίσουμε από κοντά και εμείς τον δικό του χώρο εργασίας.

Η πρώτη υπηρεσία που πήγαμε ήταν το Δημοτολόγιο. Εκεί μας υποδέχτηκαν η κ. Ελένη και η κ. Δάφνη. Η κ. Δάφνη μας έδειξε πολλά βιβλία παλιά και πολύ μεγάλα. Μας απάντησε σε όλες τις απορίες μας, αναζητήσαμε ηλεκτρονικά πολλές πληροφορίες που μας αφορούσαν.

Έπειτα επισκεφτήκαμε το Ληξιαρχείο. Εκεί μας περίμενε η κ. Αγορίτσα, μας εξήγησε ποια είναι η δουλειά της και συζήτησε αρκετά μαζί μας.

Στη συνέχεια μπήκαμε στο γραφείο του ΚΕΠ. Εκεί υπήρχαν πολλοί υπάλληλοι και αρκετός κόσμος. Η κ. Μαρία μας μίλησε για τη δουλειά τους.

Ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο του Δημαρχείου μας υποδέχτηκε η κ. Λίλα, μιλήσαμε μαζί της, μας έδωσε γλυκά και καραμέλες, συναντήσαμε την κ. Μαρία Φροσυνάκη, τον κ. Κώστα Πρεβέντη και μετά μπήκαμε στο γραφείο του Δημάρχου.

Εκεί μιλήσαμε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Μας ενημέρωσε ότι το σχολείο μας θα ενταχθεί σύντομα σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης.

Στο τέλος ο Δήμαρχος μας πρόσφερε παγωτό!

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο. Ήταν μια ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα επίσκεψη.

Οι μαθητές της Έκτης τάξης:

Βάια Α., Δημήτρης Γ., Ευτυχία Γ., Μάριο Γ., Χριστίνα Γ., Κωνσταντίνα Γ., Δημήτρης Μ., Δημήτρης Ν., Κατερίνα Π., Ματίνα Π., Στεφανία Π., Ντανιέλ Τ. και Αγγελική-Μαρία Ψ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr