Επίσκεψη της Κατερίνας Παπακώστα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

0 443

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε σήμερα η Βουλευτής Τρικάλων κα. Παπακώστα, προκειμένου να συναντήσει τον αρμόδιο για θέματα Αντεγκληματικής Πολιτικής , Υφυπουργό κ. Λευτέρη Οικονόμου .

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές Τρικάλων και συγκεκριμένα το πρόβλημα της υποστελέχωσης  του προσωπικού όλων των κλάδων και κυρίως του φυλακτικού προσωπικού , ο μεγάλος αριθμός κρατουμένων σε σχέση με τη δυναμικότητα των φυλακών, καθώς και η εξάντληση του προσωπικού από τη συνεχή εργασία με τα οφειλόμενα ρεπό να έχουν φθάσει ήδη τις 7000.

Η κα. Παπακώστα ζήτησε από τον κ. Υφυπουργό, να ελεγχθεί η δυνατότητα άμεσης  πρόσληψης προσωπικού όλων το κλάδων, ώστε να λειτουργήσει το σωφρονιστικό ίδρυμα με τον καλύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

Από την πλευρά του ο κ. Οικονόμου δεσμεύθηκε, πως θα μελετήσει το ζήτημα και θα διερευνήσει την δυνατότητα επίλυσης των προβλημάτων σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία.

Η κα. Παπακώστα ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την συνεργασία  και του ευχήθηκε καλή δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.