Επίσκεψη Μικέλη Χατζηγάκη σε Τρικαλινές επιχειρήσεις

0 400

Υγιείς Τρικαλινές επιχειρήσεις που δίνουν δουλειές σε πολλούς πολίτες του Νομού μας έχει επισκεφθεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Μικέλης Χατζηγάκης. Ως συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη επι των οικονομικών συζήτησε διεξοδικά τα προβλήματα τους και δεσμεύτηκε να προτείνει εμπεριστατωμένες λύσεις σε συνεννόηση πάντα με το κόμμα.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Μικέλης είναι άνθρωπος της αγοράς. Έχοντας δουλέψει για χρόνια ως ανώτερο στέλεχος της Alpha Bank και ως οικονομικός σύμβουλος στην κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία του κόσμου, την Boston Consulting Group (BCG), κατανοεί τις δυσκολίες του Ελληνικού επιχειρείν και στόχος του είναι να βοηθήσει τις Τρικαλινές επιχειρήσεις που θα δημιουργήσουν δουλειές στον τόπο.

Ο νεαρός Τρικαλινός θεωρεί πως το κλειδί για να βγει η Ελληνική οικονομία από την κρίση είναι να στηριχτούν οι παραγωγικές επιχειρήσεις που επενδύουν στην χώρα παρά τα χιλιάδες προβλήματα που τους βάζει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο ίδιος θεωρεί πως το κράτος έχει ρόλο διαιτητή και όχι παίκτη στην οικονομία, και η αρμοδιότητα του είναι να διαμορφώνει ένα γήπεδο ίσων ευκαιριών και κανόνων στον ανταγωνισμό. Επίσης, ο Μικέλης μίλησε για την ανάγκη μείωσης της φορολογίας και για την αλλαγή του αναπτυξιακού νόμου που αποτελεί προγραμματική θέση της ΝΔ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.