Επίσκεψη Κώστα Τόλη σε Δημοτικές υποδομές δικτύων με “ευαίσθητο” περιβαλλοντικό περιεχόμενο

0 881

Επισκέψεις σε χωριά του Δήμου Μετεώρων πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Τόλης και συγκεκριμένα σε Χρυσομηλιά και Αγιόφυλλο.

Ο κ. Τόλης όπως έγραψε και στoν λογαριασμό στο facebook, βρέθηκε στα παραπάνω χωριά και επισκέφθηκε υφιστάμενες Δημοτικές υποδομές δικτύων με “ευαίσθητο” περιβαλλοντικό περιεχόμενο που επιβαρύνουν το υδάτινο απόθεμα της περιοχής και όχι μόνο.

Ο πρόεδρος του Αγιοφύλλου κ. Ζήσης Καραγιάννης στην ανάρτηση του κ. Τόλη έγραψε:

Ήταν ιδιαίτερη τιμή η παρουσία στο Αγιόφυλλο του υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο Μετεώρων κ. Tolis Kostas, ο οποίος ήρθε να δει με τα ίδια του τα μάτια το πρόβλημα του αποχετευτικού δικτύου του Αγιοφυλλου, το οποίο υπάρχει εδώ και 33 χρόνια. Τον ευχαριστώ για τον κόπο που υποβλήθηκε, και εύχομαι τα καλύτερα.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Τόλη:

Πριν λίγες μέρες στη Χρυσομηλιά και σήμερα στο Αγιόφυλλο. Βρέθηκα σε πανέμορφα μέρη επισκεπτόμενος υφιστάμενες Δημοτικές υποδομές δικτύων με “ευαίσθητο” περιβαλλοντικό περιεχόμενο που επιβαρύνουν το υδάτινο απόθεμα της περιοχής και όχι μόνο.

Ο Δήμος Μετεώρων οφείλει να στηρίξει και να ολοκληρώσει τις υποδομές που δημιουργήθηκαν από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους και να μην τις απαξιώνει. Συνεχίζουμε δεσμευόμενοι απέναντι στους κατοίκους των ανωτέρω Τοπικών Κοινοτήτων να σκύψουμε πάνω στα ζητήματα που αφορούν τον τόπο τους και στα οποία θα πρέπει να δώσουμε λύσεις όμοιες μ’ αυτές που δόθηκαν στο κοντινό μας Καλονέρι από το Δήμο Τρικκαίων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr