Επίσκεψη καθηγητών από ευρωπαϊκές χώρες δέχθηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων

0 1.753

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ που υλοποιεί το 1ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας με σχολεία ευρωπαϊκών χωρών (Ισπανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Πολωνία, Φιλανδία), αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών από τις χώρες αυτές, συνοδευόμενοι από το Διευθυντή και εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου Καλαμπάκας, επισκέφθηκαν στο γραφείο του, το Δήμαρχο Μετεώρων κ. Χρήστο Σινάνη.

Στη συνάντηση ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη σημασία που έχει η διακρατική συνεργασία των σχολικών ιδρυμάτων, για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου Μετεώρων και σχολείων και υποσχέθηκε στους εκπαιδευτικούς, ότι θα παρέχει κάθε βοήθεια για την υλοποίηση παρόμοιων προγραμμάτων, που βελτιώνουν την εκπαίδευση και προβάλουν την περιοχή μας.

Οι επισκέπτες καθηγητές, αφού προσέφεραν στο Δήμαρχο αναμνηστικά δώρα από τις χώρες τους, στη συνέχεια επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από το χώρο και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Συνεργαζόμαστε – αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα – δημιουργούμε. Είμαστε δίπλα στον πολίτη.

Δήμος Μετεώρων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr