Επίσημα Zumba Fitness Instructor η Δήμητρα Κανάτα από την Σχολή Χορού «Χορός και Έκφραση»

Η ιδιοκτήτρια της σχολής χορού «ΧΟΡΟΣ & ΕΚΦΡΑΣΗ» Δήμητρα Κανάτα είναι και επίσημα Zumba Fitness Instructor

0 398

Η ιδιοκτήτρια της σχολής χορού «ΧΟΡΟΣ & ΕΚΦΡΑΣΗ» Δήμητρα Κανάτα είναι και επίσημα Zumba Fitness Instructor

Η ιδιοκτήτρια της σχολής χορού «ΧΟΡΟΣ & ΕΚΦΡΑΣΗ» Δήμητρα Κανάτα είναι και επίσημα Zumba Fitness Instructor
Η συμπολίτισσά μας παρακολούθησε με επιτυχία διήμερο σεμινάριο 18 ωρών για να διδάξει υπεύθυνα το πρόγραμμα γυμναστικής ZUMBA, από την ZES Νένα Δασκαλοπούλου, υπεύθυνη training στην Αθήνα.
Επίσης έγινε μέλος του ΖΙΝ (ZUMBA INSTRUCTOR NETWORK) και έχει δικαίωμα να συνεχίσει την εκπαίδευσή της στο πρόγραμμα του Zumba, όπως zumba gold, aqua zumba, zumba kids, zumbini κτλ.
Να τονίσουμε ότι ΜΟΝΟ όσοι γίνονται zumba fitness instructor μπορούν να διδάξουν νόμιμα Zumba.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ZUMBA

Την δεκαετία του ’80 ήταν το αερόμπικ. Ακολούθησε το step, η yoga, το pilates και πολλά άλλα. Η zumba αποτελεί την τελευταία μόδα στη γυμναστική, έχοντας κερδίσει τις καρδιές και τα… σώματα εκατομμύρια ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Η zumba αποτελεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει στοιχεία από αερόμπικ και χορούς. Στις χορογραφίες ενσωματώνονται στοιχεία από: χιπ χοπ, σάμπα, σάλσα, μάμπο, πολεμικές τέχνες, λάτιν ακόμα και χορό της κοιλιάς και Bollywood.
Περίπου 14 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν μαθήματα zumba σε περισσότερες από 150 χώρες.
Το 1986 ο δάσκαλος αερόμπικ Alberto “Beto” Perez είχε ξεχάσει την κασέτα μουσικής για το μάθημά του. Έτσι, για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του μαθήματος, χρησιμοποίησε τις κασέτες που είχε μαζί του εκείνη την ημέρα, μεταξύ των οποίων σάλσα και meringue και αυτοσχεδίασε, προσαρμόζοντας το σε αυτή τη μουσική. Η τάξη του το λάτρεψε και έτσι γεννήθηκε το ZumbaRFitness. Στη συνέχεια καθιέρωσε τέτοιου είδους μαθήματα στην Κολομβία και το 2001 μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου έκανε γνωστή την μέθοδό του.

kanata zumba zumba 001kanata zumba zumba 004kanata zumba zumba 007kanata zumba zumba 010

kanata zumba zumba 008

kanata zumba zumba 011

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.