Επίσημα προσωρινός Διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας ο Κώστας Γρηγορίου του Νοσοκομείου Τρικάλων

0 471

Παράλληλα καθήκοντα διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας θα εκτελεί ο Κώστας Γρηγορίου Διοικητής του Γ.Ν. Τρικάλων.

Η σχετική απόφαση την οποία έφερε στο “φως” προ 9 ημέρων το KarditsaLive.Net υπογράφεται από τους Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια και Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Β. Κοντοζαμάνη και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με αυτή ανατίθενται μετά την αποδοχή της παραίτησης του Δημ. Κεχαγιά προσωρινά στον κ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του Παναγιώτη, πτυχιούχο Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς, κάτοχο μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας στο Ε.Σ.Υ. του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Διοικητή του Γ.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, αρμοδιότητας 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας, παράλληλα καθήκοντα Διοικητή και στο Γ.Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, αρμοδιότητας της ίδιας ΔΥΠε, για ορισμένο χρόνο και, συγκεκριμένα, έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας προεπιλογής Διοικητή για το Γ.Ν. Καρδίτσας κατά αναλογική εφαρμογή των διατάξεων των αρ. 20, 21, 22 και 23 του Ν. 4735/2020.

KarditsaLive.Net

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.