Επιμελητήριο Τρικάλων: Συμμετοχή στη διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO

0 468

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας,  

  • στη διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαρτίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στην Αθήνα (https://foodexpo.gr/).
  • στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, που θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας (https://expotrof.gr/).

 

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα επιδοτήσει μέρος του κόστους συμμετοχής κάθε επιχείρησης που θα συμμετέχει στο περίπτερο. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει το ενοίκιο του χώρου καθώς και την κατασκευή του περιπτέρου με στάνταρ δομή (περιλαμβάνει πάγκο, μετόπη εκθέτη, τραπέζι και καρέκλες, ράφια, ρεύμα).

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Τρικάλων, καλούνται οι επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τουςστα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας έως την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επιμελητήριο Τρικάλων:

Αριστείδης Δημήτρης, τηλ. 24310 25004 (εσωτ 105), e-mail: aristidis@trikala-chamber.gr

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr